Utazás ID: 97637044Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen!

Olaszország akciós utazás

TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen!
TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen! TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen! TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen! TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen! TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen! TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON - Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen!

Kiemelt ajánlatunk

4 éjszaka
Reggeli
Repülővel
Program szerint
2 ágyas szoba
Indulás: Budapest
2024. sze 17. kedd
Visszaút: Olaszország
2024. sze 21. szombat
Részvételi díj:
312 000 Ft
Teljes ár 2 főre:
642 720 Ft
További időpontok / Foglalás

Leírás

1. nap: Budapest - Pisa és a toszkán tengerpart!


Elutazás Budapest, Liszt Ferenc repülõtérrõl menetrend szerinti repülõjárattal Pisa-ba. Érkezést követõen Pisa ikonikus városában idõzünk, ahol a Csodák terének építészeti remekmûveivel ismerkedünk. Láthatjuk a méltán híres pisai ferde tornyot, a tér közepén elhelyezkedõ katedrálisát a keresztelõ kápolnával. Szabadidejében elsétálhat az Arno folyó partjára, ahonnan páratlan panorámában lehet része a folyó városban tett kanyarulatában. (ezen programrész a repülõmenetrend alapján az utolsó napon is megvalósulhat). Szálláshelyünkre a toszkán tengerparton lévõ üdülõvárosba érkezünk, 4 éjszakán keresztül lesz itt a szállásunk. 


2. nap: Firenze titkai és Montecatini Alto fogaskerekûvel


Reggelit követõen kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: ma napunkat Firenze nevezetességeinek meghódítására szánjuk. Montecattinibõl Firenzébe érkezünk, ahol a belvárost villamossal közelítjük meg, majd helyi idegenvezetõnkkel gyalogosan indulunk Firenze titkainak felfedezésére. Városnézésünk során megcsodáljuk a gyönyörû Santa Croce templomot, a Palazzo Vecchio-t, a firenzei Dómot a keresztelõ kápolnával (kívülrõl), Signori teret, Ponte Vecchhio-t és mi sem egyértelmûbb, mint, hogy leülünk egy kellemes kávézó teraszára egy finom csésze ristretto (aromákban gazdag olasz rövid kávé) elfogyasztására. ,,Kötelezõ" betekinteni a San Lorenzo vásárcsarnokba, sétálni a gyümölcsök, pecorino sajtok, olivák, sonkák és húskészítmények, fûszerek illata és látványa között, mely magával ragadó hangulata emlékezetes marad! Szabadidõnkben elvegyülünk a helyiek között... foglaljon helyet a hangulatos olasz bárok egyikében és egy csésze kávé mellett élvezzük a hangulatát a városnak. Fakultatív ajánlatunk: a méltán híres Uffizi képtárat tekinthetjük meg magyar nyelvû tárlatvezetéssel. Vonattal majd autóbusszal hagyjuk el a várost és Montecatini Alto dombtetõre épült kisvárosba igyekszünk fogaskerekûvel! A fogaskerekû jellegzetessége, hogy a régi idõkbõl maradt itt a helyi lakosoknak és turistáknak egyaránt, mely régi favázas kocsik a mai napig nagyon jó szolgálatot tesznek! Sétálunk hangulatos utcáin, terein majd vacsoraidõre a szálláshelyünkre térünk vissza.


3. nap: Lucca borkóstolóval | Massacucoli tó partján Puccini egykori villája és Torre del Lago


Reggelit követõen kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: a mai napon egész napos kirándulásra Lucca városfalakkal körbezárt óvárosára fordítjuk. A várfalakon belüli világ kifejezetten meghitt, hivalkodásoktól mentesen. Történelmi belvárosát egy 4 km hosszú nagy és erõs várfal veszi körül, melynek tetején sétányt alakítottak ki. Sétálunk a hajdani római Forum, ma Lucca fõterén és a város másik nevezetessége a Piazza dell'Anfiteatro körüli téren, ahol a régi amfiteátrum maradványaira a legkülönlegesebb és legérdekesebb tér épült! Elsétálunk a Guinigi-torony közelében, valamint láthatjuk a San Michele "templom közelében található Puccini szobrához és szülõházát kívülrõl láthatjuk. A város kanyargós, szûk utcácskáin, felfedezzük a román stílusú templomait, kereskedõházait. Sétánkat követõen egy igazi toszkán borkóstolóra indulunk a Lucca közeli dombok közé (borfogyasztás helyszínen fizetendõ)! Autentikus környezetben finomabbnál-finomabb borokat kóstolunk, miközben olívabogyót ízlelgetünk. Délután Puccini városát, Torre del Lago-t keressük fel. Meglátogatjuk az egyik leghíresebb olasz zeneszerzõ villáját, ahol a Pillangókisasszony, a Tosca, a Bohémélet ma is népszerû dallamait komponálta (a ház ma múzeum, Puccini sírja is itt található). Utunk következõ állomása Livorno, ahol megtekintjük a tengerpartról a Mediciek erõdítményét, sétálhatunk a Viale Grande fõ utcáján, mely árkádjai alatt különbözõ üzletek, kávézók találhatóak. Kedvünkre vásárolhatunk, vagy megpihenhetünk egy csésze finom olasz kávé mellett. Estére szálláshelyünkre térünk vissza. 


4. nap: La Spezia és Cinque Terre öblei hajóval és vonattal


eggelit követõen kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: ezen a napon az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot és tengeröblöket keressük fel, mely öt tengeröböl által körbezárt települést rejt. Felejthetetlen élményben lesz része! A sziklák oldalában megbúvó színes kis halász falvakat hajóúton fedezzük fel (rossz idõ esetén vonattal): La Speziából Porto Venerébe hajózunk, ahol sétálunk mediterrán hangulatú promenádján, majd Vernazza szûk kis öblében teszünk látogatást. Hajónkkal sorra látogatjuk a szebbnél-szebb öblöket miután a végén érkezünk Monterosso al Mare nyüzsgõ öbléhez. A festõi településeken partra szállva élvezzük a varázslatos helyszíneket (az egyes idõpontokban a hajótársaság és hullámzó tenger alapján köt ki a hajó valamely két helyszínen). A sós tenger illata és a látvány mindenképp felejthetetlen élményt garantál az idelátogatónak! Idõjárástól függõen strandolási lehetõség Monterosso al Mare-n!  Estére visszatérünk szálláshelyünkre. 


5. nap: Viareggio - Pisa - Budapest


Reggelit követõen transzfer Pisa repülõterére és menetrendszerinti repülõvel hazautazás Budapestre. 


A részvételi díj nem tartalmazza


- repülõtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendõ)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülõ programok költségeit

- belépõjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendõ)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendõ)

- kötelezõ jellegû helyi idegenvezetõ költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülõ költségeket (pl. személyes jellegû kiadásokat)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk! 


A részvételi díj tartalmazza


- utazást repülõvel, helyben korszerû, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 4 éjszaka jó minõségû szállodai elhelyezést 3* kategóriában , 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 4x reggelis ellátást 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvû idegenvezetést a programokon


Bevezetõ


Programunkat azon kedves utasainknak ajánljuk, akik a hosszú utazás fáradalmait szeretnék elkerülni, de Toszkánát semmiképp! Szállásunk végig egy helyszínen, a toszkán tengerparton lesz, ahonnan élményteli kirándulásokra indulunk az ikonikus dombok és szõlõtõkék között, hogy felfedezzük Toszkána ízeit, világörökségeit, miközben tengerparti pihenésre is jut idõnk! Indulhatunk?


Szerzõdés


A REPÜLÖTÉRI ILLETÉK A CSOPORT REPÜLÖJEGY KIÁLLÍTÁSAKOR KERÜL PONTOSÍTÁSRA (megadott ár irányár)! A PONTOS REPÜLÖJEGY FOGLALÁS ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK ÚTLEVELÉNEK/SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁNAK MÁSOLATÁT (AMELYIKKEL AZ UTAZÁS FOG TÖRTÉNNI!) IRODÁNKHOZ A FOGLALÁST KÖVETÖEN ELJUTTATNI SZÍVESKEDJEN! A ZÖKKENÖMENTES HATÁRÁTKELÉS ÉS KÜLFÖLDI TARTÓZKODÁS ÉRDEKÉBEN A KÜLÜGYMINISZTÉRIUM JAVASOLJA AZ ÉRVÉNYES ÚTLEVÉL VAGY ÚJ TIPUSÚ KÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY HASZNÁLATÁT! (RÉGI TÍPUSÚ SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY (BARNA) NEM ALKALMAZHATÓ KÜLFÖLDÖN VALÓ TARTÓZKODÁSHOZ). KÉRJÜK A NEVEK, SZÜLETÉSI DÁTUMOK, ÚTLEVÉLSZÁMOK PONTOSÍTÁSÁT AZ ÚTLEVÉL SZERINT! (ebböl eredö problémák az utas(okat) terheli!) KÉRJÜK A NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL/ÚTIOKMÁNNYAL RENDELKEZÖ UTASAINKAT, GONDOSKODJANAK AZ ÉRINTETT PROGRAMUNK SZERINTI VÍZUMKÖTELEZETTSÉGEINEK TELJESÍTÉSÉRÖL. NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK VÍZUMKÖTELEZETTSÉGÉT IRODÁNK AZ ÉRINTETT PROGRAM VONATKOZÁSÁBAN NEM VIZSGÁLJA. AZ EBBÖL ADÓDÓ KELLEMETLENSÉGEKÉRT NEM VÁLLALUNK FELELÖSSÉGET. A HAJÓTÁRSASÁGOK KÉRÉSE ALAPJÁN KÉRJÜK A SZÜLETÉSI DÁTUMOK MEGADÁSÁT, PONTOSÍTÁSÁT!
A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
A MEGHIRDETETT MINIMÁLIS LÉTSZÁMNÁL KISEBB CSOPORTLÉTSZÁM ESETÉN FELÁR FIZETENDÖ: 20.000 Ft/fö
EURÓS VISSZAIGAZOLÁS ESETÉN A LÉTSZÁMFELÁR 55 Euro/fö
A repülögép csomagterébe és utastérbe felvihetö poggyász méret és súlykorlátokról az utastájékoztatóban tájékoztatjuk!
Az alábbi fakultatív programokat kérjük elözetesen megrendelni szíveskedjenek, utasaink részére helyfoglalás szükséges:
Firenze és Montecatini kirándulás: 105 Euro/fö + 10 Euro/fö (vonatjegy)
Lucca és Torre del Lago kirándulás + borkostoló : 105 Euro/fö
Cinque Terre öblei és La Spezia kirándulás: 110 Euro/fö + 35 Euro/fö (vonatjegy)
Uffizi képtár tárlatvezetéssel, belépövel: 65 Euro/fö
Belépök és jegyek tájékoztató árai: Kb. 55 EUR/fö
Egyéb helyszínen fizetendö költségek: 36 EUR/fö


További információk


Utazás: menetrendsz. repülõvel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 4x reggeli

Belépõk és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
Egyéb helyszínen fizetendõ költségek: 36 EUR

Bővebben Kevesebb
Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?
Utazás megosztása:
Weboldalunk sütiket (cookie) használ!
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez, továbbá azért, hogy weboldalunkon minél relevánsabb utazási ajánlatokat nyújtsunk Önnek. Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónk