Hírek

4 éves felújítás előtt a Big Ben
2017. augusztus 16. szerda
4 éves felújítás előtt a Big Ben
Amennyiben még élőben szeretné hallani a híres londoni harang hangját, akkor gyorsan utazzon Londonba!
Malajzia új desztinációként idén
2017. augusztus 14. hétfő
Malajzia új desztinációként idén
Az idei szezon egyik nagy újdonsága lesz ez a desztináció, aminek sikerében nagyon bízunk egyrészt kedvező ára, másrészt pedig természeti és kulturális adottságai miatt.
2017. augusztus 10. csütörtök
Vízummentesen utazhatunk Katarba
Az elmúlt hónapokban Katar komoly erőfeszítéseket tett, hogy minél több turista utazzon be az országába, ennek egyik fontos állomása, hogy 33 országnak teljesen eltörölte a beutazáshoz szükséges vízumot.
Bibione: gyerekes családoknak maga a paradicsom
2017. július 17. hétfő
Bibione: gyerekes családoknak maga a paradicsom
Persze lehet, hogy túlzás a címbeli állítás, főleg, hogy kisgyerekes szülőként más nyaralóhelyekkel nem tudom összevetni, de az biztos, hogy nagyon ideális hely az olasz tengerparti városka a gyerekes családoknak.
2017. június 19. hétfő
Talpmatrica strandpapucs helyett?!
Az idei év is sorra hozza az új lehetőségeket a jól megszokott strandolás alapkellékeit illetően. Most egy új őrületet szeretnénk megmutatni, ami nem más mint a NakeFit.
2017. június 14. szerda
Sztrájk az olasz vasúton
Munkabeszüntetést tartanak az olasz vasutasok csütörtökön 21 órától pénteken 21 óráig, a sztrájk ideje alatt az olasz vasúthálózaton vonatkimaradásokra, késésekre kell számítani, illetve néhány vonat rövidebb útvonalon közlekedik
2017. június 13. kedd
Élelmiszerárak Olaszország 2017.
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megnéztük az olasz boltok polcain milyen áron vásárolhat a kiérkező magyar turista élelmiszert vagy esetleg az otthon felejtett bikini helyett egy másikat.
2017. május 08. hétfő
4 nap Törökországban április végén 1. rész
Április végén Törökországba utaztunk utazásszervezõ partnerünk meghívásának köszönhetõen, így belekóstolhattunk a török riviéra tavaszi hangulatába.
2017. április 10. hétfő
Játékszabályzat - Tavasz 2017
A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki talál kedvére való repülõs utazást, buszos utazást vagy csak szállást a megjelölt kínálatunkból.
2017. április 03. hétfő
Öt százalékkal drágulnak a horvát autópályadíjak
Öt százalékkal drágulnak a horvát autópályadíjak hétfõtõl - közölte a Horvát Autópályák Vállalat (HAC).