Holland tulipán show

Hollandia utazás

Sajnos ez az utunk inaktív, nem rendelkezik egyetlen aktív indulási időponttal, árral sem!
Kérjük, válasszon egy másik utazást, vagy kérjen irodánktól ajánlatot!
Holland tulipán show
Holland tulipán show Holland tulipán show
Utazás azonosító:315788
Utazás típus:Körutazás
Szállás:Program szerint
Utazás módja:Autóbusszal vagy repülővel
Ellátás:Program szerint
Az utazás ára tartalmazza:- utazás autóbusszal / repülõvel
- program szerinti elhelyezés
- megadott ellátás
- idegenvezetés
- utasbiztosítás
Az utazás ára nem tartalmazza:- útlemondási biztosítás
- reptéri illeték a repülõs utasoknak
- tranzitszálláson vacsora
Ajánlatot kérek (kötelezettség nélkül)
Ingyenes visszahívást kérek
Hasonló utazások:
Hollandia Körutazás Kereső

Hollandia Körutazás, Holland tulipán show

Ha meghalljuk a kis ország nevét, azonnal a sajt, a fapapucs, a tulipán és a szélmalom jut az eszünkbe. Ezek valóban az ország jelképei, de a valóság ennél több. A szorgalmas hollandok fejlett ipart, mezõgazdaságot, kereskedelmet és közlekedést teremtettek meg. Az utazás során megismerkedünk a jelképekkel és a valósággal. Április az idegenforgalmi fõszezon, ekkor látogat a legtöbb turista az országba, a világ minden tájáról.

HOLLAND TÁJ, HOLLAND ÉLETSTÍLUS, HOLLAND SAJT


Utazás: légkondicionált autóbusszal.Fakultatív utazás repülõvel Bp. – Köln/Bonn útvonalon, illetve hazaútban Eindhoven – Bp. útvonalon menetrendszerinti járatokkal.

Elhelyezés: nemzeti park közvetlen közelében, az idilli természeti környezetben található LANDAL GREENPARKS üdülõtelepen. A kiválóan felszerelt, összkomfortos nyaralóházak egy, két vagy három hálószobásak (a hálószobák 2 ágyasak), zuhanyozó, külön WC, amerikai konyha (mikró sütõvel ellátva), nappaliban színes TV és még saját kis kertkapcsolattal is rendelkeznek. A kedves kis „bungalók” a holland érintetlen vidék szabadságát és a modern épített környezet harmonikus egységét képviselik! Az üdülõtelep különféle egyéb szolgáltatásokkal – étterem, bisztró, élelmiszerüzlet – rendelkezik, ezeken kívül még sportlehetõségek is a vendégek kényelmét szolgálják. Ilyen a fedett melegvizes élményfürdõ, ahol jól esik a felfrissülés az egész napos programok után. A tranzitszállásokon 2 ágyas, zuh. / WC-s szállodai szobákban.
Ellátás: a tranzitszállásokon reggeli (fakultatív vacsora), Hollandiában önellátás. Lehetõség étkezésre az üdülõtelep büféjében vagy éttermében.

~ Program ~

1. nap: Budapest – Mannheim környéke (kb.950 km)
Kora reggel elutazás Ausztrián keresztül Mannheim környékére pihenõkkel. Szállás.

2. nap: Hemsbach – Köln – Landal üdülõtelep (kb. 600 km)
Reggeli után utazás a Rajna folyón átkelve, a folyóval párhuzamosan haladva autópályán Köln/Bonn repülõterére. Itt csatlakoznak a repülõs utasok, majd együtt rövid idõre behajtunk a Rajna parti városba, KÖLN-be. Látogatás a Világörökség listára is felkerült Kölni Dómban. Rövid szabadidõ után továbbutazás Hollandiába. Késõdélután érkezés az üdülõtelepre, szálláshelyek elfoglalása. Felfrissülés, fürdési lehetõség az élményfürdõben. Szállás.

3. nap: Amszterdam (kb. 200 km)
Egész napos kirándulás AMSZTERDAM-ba, amely hangulatos utcái, szép látképe, vendégszeretõ éttermei és kiskocsmái révén rendkívül népszerû a helyiek és természetesen az idelátogató turisták körében is. Ismerkedés a sokszor „meglepetések” városaként is említett településsel, hajókirándulás a grachtokon. Látogatás a 10 éves felújítás után elkészült Rijks Múzeumban, amelynek legismertebb kincse, Rembrandt ún. Éjjeli õrjárat címû alkotása. A Királyi Palota megtekintése is terveink között szerepel, bár a nyitva tartása nem garantálható. Természetesen egy gyémántcsiszoló mûhely felkeresése is része a programunknak.

4. nap: Aalsmeer – Volendam – Marken (kb. 280 km)
AALSMEER a világ legnagyobb virágárverésérõl vált híressé. Látogatás Hollandia leghíresebb kertjében, KEUKENHOF-ban. Itt a fantasztikus tulipán show szerepel programunkban, ahol Hollandia legjobb kertészei versengenek minden évben szebbnél szebb kreációikkal a stílszerûen elnevezett „Európa tavasza” kiállításon. Délután kirándulás VOLENDAM és MARKEN népmûvészeti halászfalvakba. Szállás.

5. nap: Rotterdam – Delft – Hága (kb. 300 km)
Reggeli után utazás Hollandia második legnagyobb településére és a világ hajdani legnagyobb kikötõvárosába, ROTTERDAM-ba („Európa-árboc”, panoráma kilátás a kikötõre). DELFT ugyan kisváros, de sokak véleménye szerint szépsége és történelme felülmúlja a két nagy szomszéd települését, azaz Rotterdamét és Hágáét! Rövid pihenõ a város központjában. Délután irány a fõváros! HÁGA a többi holland várossal ellentétben nem a tengernek vagy a kereskedelemnek köszönheti létezését, hanem közigazgatási központ, és a kormány székhelyeként ismertette el magát. Városnézés: Binnenhof (azaz a parlament), Békepalota, Madurodam (mini Hollandia) stb. Szállás.

6. nap: Alkmaar – Schermeerland – Mannheim környéke (kb. 550 km)
Délelõtt részvétel a híres ALKMAAR-i sajtpiacon, ahova hagyományosan szinte a világ minden tájáról érkeznek turisták. SCHERMEERLAND a szélmalmok vidéke. Egy malomba betekintve mi is megnézhetjük, hogyan éltek régen a szorgos hollandok. Aki szeretne gyorsan hazatérni, ezen a napon hazarepülhet Eindhovenbõl. Érkezés az esti órákban. Akinek nem sietõs, utazás autóbusszal Németországba. Szállás Mannheim környékén.

7. nap: Mannheim környéke– Budapest (kb. 950 km)
Reggeli után hazautazás rövid pihenõkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Szállás felárak:
- 4 fõs apartmant 2 + 1 fõ veszi igénybe, a felár: 7.500,- Ft/fõ
- 2 fõs apartman felára: 22.500,- Ft/fõ

Családi kedvezmény:
- 6 fõs apartmant 5 fõ (2+2+1) veszi igénybe, a kedvezmény: - 5.000,- Ft/fõ
- 6 fõs apartmant 6 fõ (2+2+2) veszi igénybe, a kedvezmény: - 8.000,- Ft/fõ

A részvételi díj a belépõjegyek, a hajójegy és a fülhallgató árát (kb. 95,- €) nem foglalja magában.


Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %

A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

UNESCO Világörökségek:
- Amszterdam védmûvonala
- Kölni Székesegyház

A változtatás jogát fenntartjuk!
Utazás megosztása: