2018. április 21-én, szombati munkanapon budapesti irodánk zárva tart! Megértésüket köszönjük!
Utazás ID: 4100077Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Napsütötte Itália

Olaszország | Velence utazás

Napsütötte Itália
Napsütötte Itália
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

Olasz nyaralás fakultatív programokkal4*-os szálloda a homokos tengerparthoz közelEgész napos program Velencében, hajózássalA sziklára épült mesebeli miniállam: San Marino

1. nap. Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Szlovénia – Olaszország – Rimini (950 km)

Reggeli indulás. Utazás Szlovénián keresztül Olaszországba. Az esti órákban érkezünk szálláshelyünkre mely Rimini tengerparti szakaszán lesz.

2. nap: Fürdés

Pihenés, fürdőzés a tengerparton. (Strandszerviz a helyszínen fizetendő). Szállásunk Riminiben **** hotel, közel a homokos tengerparthoz. A szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, tus/WC-vel felszereltek. A szálloda környékén több étterem, taverna, kisvendéglő található. Vacsorázásra mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt, de arra is van lehetőség, hogy kb. 15 €/fő/nap-ért a szállodában az idegenvezető leszervezi a vacsorát. Ezt lehet igényelni 1-1 napra, de minden napra is. Jelentkezés a helyszínen az idegenvezetőnél. Azért nem rendeltük le fixre az egész csoportnak a szállodában a vacsorát, hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak is, akik esténként különböző hangulatos, tipikus olasz éttermeket, kisvendéglőket szeretnének kipróbálni.

3. nap: Napozás vagy Ravenna (130 km)

Egész napos pihenés, fürdés, vagy fakultatív program keretében kirándulás Ravennába. A várost az etruszk időkben alapították és ezért az ország egyik legrégebbi települése. A templomokban gyönyörű, több mint 1500 éves mozaikokkal találkozhatunk, valamint érintjük a legnagyobb olasz költő, Dante síremlékét is. A Piazza del Popolo árkádos házai harmonikussá teszik a teret. A programunk kb. 6 órás és a belépőket is tartalmazza. Kirándulásra jelentkezés a helyszínen, az idegenvezetőnél. Fakultatív félnapos Ravenna kirándulás (belépővel): 20 €. Visszaérkezés után szabadprogram, fürdési lehetőséggel.

4. nap: Fürdés

Fürdés, pihenés a tengerparton.

5. nap: San Marino fakultatív kirándulás – fürdés (40 km)

Délelőtt azokkal, akik új országot akarnak megismerni, fakultatív kirándulásra megyünk. San Marino a legrégebbi, ma is fennálló köztársaság, amelyet 301-ben alapított egy kőfaragó mester. Városnézésünk során láthatjuk a bazilikát, ahol Szent Marinus ereklyéit őrzik, illetve a Kormányzósági Palotát, amely előtt az őrségváltást is megtekinthetjük. Aki kedvet és erőt érez magában, felmehet egészen a fellegvárig, ahonnan mesés kilátás tárul elénk a dimbes-dombos olasz tájra, illetve az Adriai-tengerre. Utána lehetőség nyílik egy kis vásárlásra is, mivel San Marinóban az árak is jóval kedvezőbbek, mint Olaszországban. Várhatóan 14 órára érkezünk vissza a kirándulásról. Fakultatív félnapos San Marino kirándulás: 20 €.(Jelentkezés a helyszínen). Délután fürdés, pihenés.

6. nap: Rimini – Velence (310 km)

Reggeli után elhagyjuk szállodánkat és Velencébe indulunk. Hajóval megyünk a központba. Megtekintjük a Szt. Márk teret a híres templomával, a Harangtornyot és a Sóhajok hídját. A Dozse-palota reneszánsz épülete is a tér egyik ékessége. Ezt követően, aki szeretné, belülről is megtekintheti a palotát, illetve aki pihenni akar, az megkóstolhatja a híres olasz kávét és fagylaltot egy kávéház teraszán. Programunkat folytatva a Rialtóhoz sétálunk a hangulatos hidakkal díszített utcákon keresztül. Este lehetőséget biztosítunk Velence belvárosában egy hangulatos kisvendéglői vacsora elfogyasztására, aki ezt igényli. Jelentkezés a helyszínen. Szabadprogramunk után hajóval megyünk vissza a busz parkolóig és a szállodánk felé vesszük az irányt.

7. nap: Olaszország – Szlovénia – Budapest – Szeged (670 km)

Reggeli után folytatjuk utunkat Szlovéniába. Megállunk Postojnán és megtekintjük a híres cseppkőbarlangot. A nagy melegben felüdülés nézelődni Európa egyik legszebb cseppkőbarlangjában. Kisvonattal megyünk végig a barlangon. Pulóver feltétlenül javaslunk a barlang program idejére. Folytatva utunkat, hazaérkezés Budapestre az esti órákban. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás
* útlemondási biztosítás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* fakultatív kirándulások
* belépõk
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: