Utazás ID: 11110201Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Advent a Garda-tónál

Olaszország | Garda- tó utazás

Elõfoglalási akció akár 10% kedvezmény
Advent a Garda-tónál
Advent a Garda-tónál Advent a Garda-tónál Advent a Garda-tónál Advent a Garda-tónál
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés


1. nap: Budapest-VeronaElutazás a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül. Folyamatos utazás, közben rövid városnézés Rómeó és Júlia romantikus városában, Veronában. Szabadidő a karácsonyi piacon, majd továbbutazás, érkezés a Garda tó környéki szállásra az esti órákban.
2. nap: Malcesine-Bolzano-TrentoReggeli a szállodában, majd utazás Malcesinébe. Rövid városnézés, majd utazás Bolzanoba, az egyik leghíresebb karácsonyi vásárnak helyet adó alpesi városba, ahol rengeteg helyi kézműves terméket és ételspecialitást kínálnak. Továbbutazás Trento városába, mely a tartomány fővárosa. A magas hegycsúcsok között lévő város az egyike az ország leggazdagabb és legvirágzóbb városainak. Rövid városnézés, majd részvétel a hangulatos karácsonyi vásáron. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.
3. nap: Tiare Shopping - BudapestReggeli után megkezdjük utazásunkat hazafelé. Útközben karácsonyi bevásárlási lehetőség a Tiare Shopping Centerben. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Elõfoglalási akció akár 10% kedvezmény

Elõfoglalási kedvezmény:

Teljes összeg befizetésével 10%, elõleg esetén 5% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. Az elõfoglalási kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezményekkel (pl. törzsutas stb.), illetve felárakra, 1 napos programokra nem érvényes! (Az akció 2018.03.31-ig érvényes!)

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

- Utazás busszal
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Idegenvezetõ

Az utazás ára nem tartalmazza:

- belépõk és helyszínen fizetendõ díjak
Utazás megosztása: