Felhõkarcolók, sivatag, Dubai

Dubai akciós utazás

Felhõkarcolók, sivatag, Dubai
Felhõkarcolók, sivatag, Dubai Felhõkarcolók, sivatag, Dubai Felhõkarcolók, sivatag, Dubai
Legolcsóbb utazás:
Legolcsóbb akciós ár:263 000 Ft/fő (09.12)
Utazás azonosító:4100666
Utazás típus:Körutazás üdüléssel
Szállás:Szálloda * * * *
Utazás módja:Repülővel
Ellátás:Program szerint
Az utazás ára tartalmazza:* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás
* útlemondási biztosítás
Az utazás ára nem tartalmazza:* BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* fakultatív kirándulások
* belépõk
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Ajánlatot kérek (kötelezettség nélkül)
Ingyenes visszahívást kérek
Hasonló utazások:
Dubai Körutazás üdüléssel Kereső

Dubai Körutazás üdüléssel, Felhõkarcolók, sivatag, Dubai

Modern felhõkarcolók és mecsetekFakultatív jeep safari a homokdûnék köztAbu Dhabi csodás mecsete és mesés palotákVásárlás a fûszerpiacon és az arany szukban

1. NAP: MAGYARORSZÁG – DUBAI

Elutazás Budapestrõl, a repülõgép menetrendjének megfelelõen érkezés Dubaiba az esti órákban. Transzfer a reptérrõl a szállodába. Elfoglaljuk szál­lásunkat (4 éj), majd vacsora.

2. NAP: DUBAI

Reggeli után városnézés Dubaiban. Elõször a híres Burj Al Arab szállodánál kezdünk fotózási lehetõséggel. A 7*-ra minõsített szuperszálloda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és leglátogatottabb célpontja, a hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mel­lette elterülõ partszakaszt. Majd a Jumeirah mecset megtekintésé­vel folytatjuk programunkat. Ezt követõen a híres Pálma-szigetet keressük fel. Délután Dubai óvárosi negyedébe, Al Bastakiyaba látogatunk el. Vizitaxira szállva a híres fûszerpiacon majd az arany szukban nézelõdünk és vásárolhatunk. Programunk végén a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb épületébe, a Burj Khalifa-ba. A toronyház azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szem­léltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki elõzetesen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak elõre rendelünk jegyet (60 USD/fõ), amivel a 124. emeletig fel tud menni, ahol cso­dás panoráma tárul elé. Azoknak, akik nem mennek fel a toronyba, a Dubai Mallban nézelõdési és vásárlási lehetõség. A szabadprog­ram keretében láthatják a világ egyik legnagyobb tengeri akvá­riumát is, melynek egy része a bevásárló központ folyosójáról is megnézhetõ. A másik kihagyhatatlan program a világ legnagyobb szökõkútjának a megtekintése, mely során zenére lövik fel a 150 méter magas és 250 méter hosszú vízfüggönyt. Lélegzetelállító lát­vány lesz. Este visszatérünk szállásunkra. Vacsora.

3. NAP: DUBAI – SARJAH – DUBAI

Reggeli után az öböl gyöngyszemében, a Dubaitól mindössze 20 km-re fekvõ Sarjah-ba megyünk. Sharjah emírség mind a hat emírséggel határos. Azonos nevû fõvárosa a harmadik leg­nagyobb város az egész országban, modernizálása rohamos fej­lõdésnek indult, rengeteg kulturális lehetõséget, galériák, kulturális központok hosszú sorát kínálja. A városnézést az egyik legnagyobb látványossággal, Faisak király mecsetjének meg­tekintésével kezdjük, mellette áll a Gyöngy-emlékmû, csúcsán igazgyöngyöt szimbolizáló gömbbel, mely a régi mesterségre, a gyöngyhalászatra utal. A belvárosban megnézzük a Sarjah erõ­döt, majd a Hagyományok Múzeumába látogatunk, és az Al Arsa szukba, szabadprogram, vásárlási lehetõséggel. Este vacsora a Creek folyón, egy tipikus arab hajón.

4. NAP: DUBAI

Reggelit követõen délelõtt szabadprogram. Délután fakulta­tív programlehetõség: Jeep túra. A terepjáróval a dûnék között haladva megcsodálhatjuk a sofõrök kiváló vezetési tudását, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol lehetõség van a helyi hagyo­mányokkal és kultúrával megismerkedni. Este a sivatagban meg­nézzük a gyönyörû naplementét, majd egy zenés, táncos, rövid hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ vacsorán veszünk részt. Fakultatív sivatagi jeep túra programmal, vacsorával: 19.500,- Ft. A programot követõen visszatérés a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív programon, annak szabadprogram Dubaiban és egyénileg vacsora.

5. NAP: ABU DHABI – DUBAI

Reggeli után kisbusszal az Emirátusok fõvárosába, Abu Dhabiba látogatunk, melyet arab ékkõként is ismernek. A mecsetek és a hatalmas felhõkarcolók látványa futurisztikus építmények­kel keveredik. Látni fogjuk a Sheikh Zayed Nagymecsetet, mely a világ 8. és az Emirátusok legnagyobb és legszentebb mecsete, lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, hatalmas már­vány épülete mindenkit elkápráztat. Bemegyünk az Emirates Palace-ba, Abu Dhabi elsõ és egyedülálló luxusszállodájába, amely egy csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany­díszítéssel. Sétálunk a város híres tengerparti sétányán, illetve ellátogatunk Saadiyat szigetre, mely a kulturális központja lesz a városnak. Ezt követõen kimegyünk a Formula 1 versenypályához, külsõ fotózás. A kora esti órákban, a repülõgép menetrendjének függvényében transzfer a reptérre, és hazautazás. Ha valaki hosszabbítani szeretne, vegye fel kapcsolatot irodánkkal. Várhatóan éjfél után nem sokkal érkezés Budapestre.

Min. létszám: 15 fõ

Utazás megosztása: