Utazás ID: 4100666Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Felhõkarcolók, sivatag, Dubai!

Dubai akciós utazás

Felhõkarcolók, sivatag, Dubai!
Felhõkarcolók, sivatag, Dubai! Felhõkarcolók, sivatag, Dubai! Felhõkarcolók, sivatag, Dubai!

Kiemelt ajánlatunk

3 éjszaka
Program szerint
Autóbusszal
Szálloda * * * *
2 ágyas szoba
2018. máj 22. kedd
2018. máj 25. péntek
Részvételi díj:
260 000 Ft
Teljes ár 2 főre:
654 000 Ft
További időpontok / Foglalás
Modern felhőkarcolók és mecsetekFakultatív jeep safari a homokdűnék köztAbu Dhabi csodás mecsete és mesés palotákVásárlás a fűszerpiacon és az arany szukban

1. NAP: MAGYARORSZÁG – DUBAI

Elutazás Budapestről, a repülőgép menetrendjének megfelelően érkezés Dubaiba az esti órákban. Transzfer a reptérről a szállodába. Elfoglaljuk szállásunkat (4 éj), majd vacsora.

2. NAP: DUBAI

Reggeli után városnézés Dubaiban. Először a híres Burj Al Arab szállodánál kezdünk fotózási lehetőséggel. A 7*-ra minősített szuperszálloda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és leglátogatottabb célpontja, a hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mellette elterülő partszakaszt. Majd a Jumeirah mecset megtekintésével folytatjuk programunkat. Ezt követően a híres Pálma-szigetet keressük fel. Délután Dubai óvárosi negyedébe, Al Bastakiya látogatunk el. Vízitaxira szállva a híres fűszerpiacon majd az arany szukban nézelődünk és vásárolhatunk. Programunk végén a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb épületébe, a Burj Khalifa-ba. A toronyház azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szemléltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki előzetesen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak előre rendelünk jegyet, amivel a 124. emeletig fel tud menni, ahol csodás panoráma tárul elé. Burj Khalifa belépő: 60 USD. Azok, akik nem mennek fel a toronyba a Dubai Mallban nézelődési és vásárlási lehetőség. A szabadprogram keretében láthatják a világ egyik legnagyobb tengeri akváriumát is, melynek egy része a bevásárló központ folyosójáról is megnézhető. A másik kihagyhatatlan program a világ legnagyobb szökőkútjának a megtekintése, mely során zenére lövik fel a 150 méter magas és 250 méter hosszú vízfüggönyt. Lélegzetelállító látvány lesz. Este visszatérünk szállásunkra. Vacsora.

3. NAP: DUBAI – SHARJAH – DUBAI

Reggeli után az öböl gyöngyszemében, a Dubaitól mindössze 20 km-re fekvő Sarjahban megyünk. Sharjah emírség mind a hat emírséggel határos. Azonos nevű fővárosa a harmadik legnagyobb város az egész országban, modernizálása rohamos fejlődésnek indult, rengeteg kulturális lehetőséget, galériák, kulturális központok hosszú sorát kínálja. A városnézést az egyik legnagyobb látványossággal, Faisak király mecsetjének megtekintésével kezdjük, mellette áll a Gyöngy-emlékmű, csúcsán igazgyöngyöt szimbolizáló gömbbel mely a régi mesterségre, a gyöngyhalászatra utal. A belvárosban megnézzük a Sarjah erődöt, majd a Hagyományok Múzeumába látogatunk, és az Al Arsa szukba, szabadprogram, vásárlási lehetőséggel. Este vacsora a Creek folyón, egy tipikus arab hajón.

4. NAP: DUBAI

Reggelit követően délelőtt szabadprogram. Délután fakultatív programlehetőség: Jeep túra. A terepjáróval a dűnék között haladva megcsodálhatjuk a sofőrök kiváló vezetési tudását, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol lehetőség van a helyi hagyományokkal és kultúrával megismerkedni. Este az óázisban megnézzük a gyönyörű naplementét, majd egy zenés, táncos, rövid hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ vacsorán veszünk részt. Fakultatív sivatagi jeep túra programmal, vacsorával: 19.500,- Ft. A programot követően visszatérés a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív programon, annak szabadprogram Dubaiban és egyénileg vacsora.

5. NAP: ABU DHABI – DUBAI

Reggeli után kisbusszal az Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba látogatunk, melyet arab ékkőként is ismernek, a mecsetek és a hatalmas felhőkarcolók látványa futurisztikus építményekkel keveredik. Látni fogjuk a Sheikh Zayed Nagymecsetet, mely a világ 8. legnagyobb és az Emirátusok legszentebb mecsete Ez lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, hatalmas márvány épülete mindenkit elkápráztat. Bemegyünk az Emirates Palace-ba, Abu Dhabi első és egyedülálló luxusszállodája, amely csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany díszítéssel. Sétálunk a város híres tengerparti sétányán, illetve ellátogatunk Saadiyat szigetre, mely a kulturális központja lesz a városnak. Ezt követően kimegyünk a Formula 1 versenypályához, külső fotózás. A kora esti órákban, a repülőgép menetrendjének függvényében transzfer a reptérre, és hazautazás. Ha valaki hosszabbítani szeretne, vegye fel kapcsolatot irodánkkal. Várhatóan, éjfél után nem sokkal érkezés Bp-re. A program előzetes bejárásáról írt blog itt olvasható: www.pronaygyula.prokotravel.hu/dubai-1

A színvonalasabb szolgáltatás érdekében a csoport létszámát 20 főben maximáljuk.

Az útlevélnek hazaérkezéstől számított min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie és nem lehet benne izraeli pecsét.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás
* útlemondási biztosítás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* fakultatív kirándulások
* belépõk
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: