Felhõkarcolók, sivatag, Dubai

Dubai utazás

Sajnos ez az utunk inaktív, nem rendelkezik egyetlen aktív indulási időponttal, árral sem!
Kérjük, válasszon egy másik utazást, vagy kérjen irodánktól ajánlatot!
Felhõkarcolók, sivatag, Dubai
Felhõkarcolók, sivatag, Dubai Felhõkarcolók, sivatag, Dubai Felhõkarcolók, sivatag, Dubai
Utazás azonosító:4100666
Utazás típus:Körutazás üdüléssel
Szállás:Szálloda * * * *
Utazás módja:Repülővel
Ellátás:Program szerint
Az utazás ára tartalmazza:* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás
* útlemondási biztosítás
Az utazás ára nem tartalmazza:* BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* fakultatív kirándulások
* belépõk
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Ajánlatot kérek (kötelezettség nélkül)
Ingyenes visszahívást kérek
Hasonló utazások:
Dubai Körutazás üdüléssel Kereső

Dubai Körutazás üdüléssel, Felhõkarcolók, sivatag, Dubai

Modern felhõkarcolók és mecsetekFakultatív jeep safari a homokdûnék köztAbu Dhabi csodás mecsete és mesés palotákVásárlás a fûszerpiacon és az arany szukban

1. NAP: MAGYARORSZÁG – DUBAI

Elutazás Budapestrõl, a repülõgép menetrendjének megfelelõen érkezés Dubaiba az esti órákban. Transzfer a reptérrõl a szállodába. Elfoglaljuk szál­lásunkat (4 éj), majd vacsora.

2. NAP: DUBAI

Reggeli után városnézés Dubaiban. Elõször a híres Burj Al Arab szállodánál kezdünk fotózási lehetõséggel. A 7*-ra minõsített szuperszálloda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és leglátogatottabb célpontja, a hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mel­lette elterülõ partszakaszt. Majd a Jumeirah mecset megtekintésé­vel folytatjuk programunkat. Ezt követõen a híres Pálma-szigetet keressük fel. Délután Dubai óvárosi negyedébe, Al Bastakiyaba látogatunk el. Vizitaxira szállva a híres fûszerpiacon majd az arany szukban nézelõdünk és vásárolhatunk. Programunk végén a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb épületébe, a Burj Khalifa-ba. A toronyház azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szem­léltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki elõzetesen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak elõre rendelünk jegyet (60 USD/fõ), amivel a 124. emeletig fel tud menni, ahol cso­dás panoráma tárul elé. Azoknak, akik nem mennek fel a toronyba, a Dubai Mallban nézelõdési és vásárlási lehetõség. A szabadprog­ram keretében láthatják a világ egyik legnagyobb tengeri akvá­riumát is, melynek egy része a bevásárló központ folyosójáról is megnézhetõ. A másik kihagyhatatlan program a világ legnagyobb szökõkútjának a megtekintése, mely során zenére lövik fel a 150 méter magas és 250 méter hosszú vízfüggönyt. Lélegzetelállító lát­vány lesz. Este visszatérünk szállásunkra. Vacsora.

3. NAP: DUBAI – SARJAH – DUBAI

Reggeli után az öböl gyöngyszemében, a Dubaitól mindössze 20 km-re fekvõ Sarjah-ba megyünk. Sharjah emírség mind a hat emírséggel határos. Azonos nevû fõvárosa a harmadik leg­nagyobb város az egész országban, modernizálása rohamos fej­lõdésnek indult, rengeteg kulturális lehetõséget, galériák, kulturális központok hosszú sorát kínálja. A városnézést az egyik legnagyobb látványossággal, Faisak király mecsetjének meg­tekintésével kezdjük, mellette áll a Gyöngy-emlékmû, csúcsán igazgyöngyöt szimbolizáló gömbbel, mely a régi mesterségre, a gyöngyhalászatra utal. A belvárosban megnézzük a Sarjah erõ­döt, majd a Hagyományok Múzeumába látogatunk, és az Al Arsa szukba, szabadprogram, vásárlási lehetõséggel. Este vacsora a Creek folyón, egy tipikus arab hajón.

4. NAP: DUBAI

Reggelit követõen délelõtt szabadprogram. Délután fakulta­tív programlehetõség: Jeep túra. A terepjáróval a dûnék között haladva megcsodálhatjuk a sofõrök kiváló vezetési tudását, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol lehetõség van a helyi hagyo­mányokkal és kultúrával megismerkedni. Este a sivatagban meg­nézzük a gyönyörû naplementét, majd egy zenés, táncos, rövid hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ vacsorán veszünk részt. Fakultatív sivatagi jeep túra programmal, vacsorával: 19.500,- Ft. A programot követõen visszatérés a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív programon, annak szabadprogram Dubaiban és egyénileg vacsora.

5. NAP: ABU DHABI – DUBAI

Reggeli után kisbusszal az Emirátusok fõvárosába, Abu Dhabiba látogatunk, melyet arab ékkõként is ismernek. A mecsetek és a hatalmas felhõkarcolók látványa futurisztikus építmények­kel keveredik. Látni fogjuk a Sheikh Zayed Nagymecsetet, mely a világ 8. és az Emirátusok legnagyobb és legszentebb mecsete, lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, hatalmas már­vány épülete mindenkit elkápráztat. Bemegyünk az Emirates Palace-ba, Abu Dhabi elsõ és egyedülálló luxusszállodájába, amely egy csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany­díszítéssel. Sétálunk a város híres tengerparti sétányán, illetve ellátogatunk Saadiyat szigetre, mely a kulturális központja lesz a városnak. Ezt követõen kimegyünk a Formula 1 versenypályához, külsõ fotózás. A kora esti órákban, a repülõgép menetrendjének függvényében transzfer a reptérre, és hazautazás. Ha valaki hosszabbítani szeretne, vegye fel kapcsolatot irodánkkal. Várhatóan éjfél után nem sokkal érkezés Budapestre.

Min. létszám: 15 fõ

Utazás megosztása: