2018. április 21-én, szombati munkanapon budapesti irodánk zárva tart! Megértésüket köszönjük!
Utazás ID: 4100666Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Felhõkarcolók, sivatag, Dubai!

Dubai utazás

Felhõkarcolók, sivatag, Dubai!
Felhõkarcolók, sivatag, Dubai! Felhõkarcolók, sivatag, Dubai! Felhõkarcolók, sivatag, Dubai!
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

Modern felhőkarcolók és mecsetekFakultatív jeep safari a homokdűnék köztAbu Dhabi csodás mecsete és mesés palotákVásárlás a fűszerpiacon és az arany szukban

1. NAP: MAGYARORSZÁG – DUBAI

Elutazás Budapestről, a repülőgép menetrendjének megfelelően érkezés Dubaiba az esti órákban. Transzfer a reptérről a szállodába. Elfoglaljuk szállásunkat (4 éj), majd vacsora.

2. NAP: DUBAI

Reggeli után városnézés Dubaiban. Először a híres Burj Al Arab szállodánál kezdünk fotózási lehetőséggel. A 7*-ra minősített szuperszálloda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és leglátogatottabb célpontja, a hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mellette elterülő partszakaszt. Majd a Jumeirah mecset megtekintésével folytatjuk programunkat. Ezt követően a híres Pálma-szigetet keressük fel. Délután Dubai óvárosi negyedébe, Al Bastakiya látogatunk el. Vízitaxira szállva a híres fűszerpiacon majd az arany szukban nézelődünk és vásárolhatunk. Programunk végén a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb épületébe, a Burj Khalifa-ba. A toronyház azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szemléltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki előzetesen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak előre rendelünk jegyet, amivel a 124. emeletig fel tud menni, ahol csodás panoráma tárul elé. Burj Khalifa belépő: 60 USD. Azok, akik nem mennek fel a toronyba a Dubai Mallban nézelődési és vásárlási lehetőség. A szabadprogram keretében láthatják a világ egyik legnagyobb tengeri akváriumát is, melynek egy része a bevásárló központ folyosójáról is megnézhető. A másik kihagyhatatlan program a világ legnagyobb szökőkútjának a megtekintése, mely során zenére lövik fel a 150 méter magas és 250 méter hosszú vízfüggönyt. Lélegzetelállító látvány lesz. Este visszatérünk szállásunkra. Vacsora.

3. NAP: DUBAI – SHARJAH – DUBAI

Reggeli után az öböl gyöngyszemében, a Dubaitól mindössze 20 km-re fekvő Sarjahban megyünk. Sharjah emírség mind a hat emírséggel határos. Azonos nevű fővárosa a harmadik legnagyobb város az egész országban, modernizálása rohamos fejlődésnek indult, rengeteg kulturális lehetőséget, galériák, kulturális központok hosszú sorát kínálja. A városnézést az egyik legnagyobb látványossággal, Faisak király mecsetjének megtekintésével kezdjük, mellette áll a Gyöngy-emlékmű, csúcsán igazgyöngyöt szimbolizáló gömbbel mely a régi mesterségre, a gyöngyhalászatra utal. A belvárosban megnézzük a Sarjah erődöt, majd a Hagyományok Múzeumába látogatunk, és az Al Arsa szukba, szabadprogram, vásárlási lehetőséggel. Este vacsora a Creek folyón, egy tipikus arab hajón.

4. NAP: DUBAI

Reggelit követően délelőtt szabadprogram. Délután fakultatív programlehetőség: Jeep túra. A terepjáróval a dűnék között haladva megcsodálhatjuk a sofőrök kiváló vezetési tudását, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol lehetőség van a helyi hagyományokkal és kultúrával megismerkedni. Este az óázisban megnézzük a gyönyörű naplementét, majd egy zenés, táncos, rövid hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ vacsorán veszünk részt. Fakultatív sivatagi jeep túra programmal, vacsorával: 19.500,- Ft. A programot követően visszatérés a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív programon, annak szabadprogram Dubaiban és egyénileg vacsora.

5. NAP: ABU DHABI – DUBAI

Reggeli után kisbusszal az Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba látogatunk, melyet arab ékkőként is ismernek, a mecsetek és a hatalmas felhőkarcolók látványa futurisztikus építményekkel keveredik. Látni fogjuk a Sheikh Zayed Nagymecsetet, mely a világ 8. legnagyobb és az Emirátusok legszentebb mecsete Ez lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, hatalmas márvány épülete mindenkit elkápráztat. Bemegyünk az Emirates Palace-ba, Abu Dhabi első és egyedülálló luxusszállodája, amely csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany díszítéssel. Sétálunk a város híres tengerparti sétányán, illetve ellátogatunk Saadiyat szigetre, mely a kulturális központja lesz a városnak. Ezt követően kimegyünk a Formula 1 versenypályához, külső fotózás. A kora esti órákban, a repülőgép menetrendjének függvényében transzfer a reptérre, és hazautazás. Ha valaki hosszabbítani szeretne, vegye fel kapcsolatot irodánkkal. Várhatóan, éjfél után nem sokkal érkezés Bp-re. A program előzetes bejárásáról írt blog itt olvasható: www.pronaygyula.prokotravel.hu/dubai-1

A színvonalasabb szolgáltatás érdekében a csoport létszámát 20 főben maximáljuk.

Az útlevélnek hazaérkezéstől számított min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie és nem lehet benne izraeli pecsét.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás
* útlemondási biztosítás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* fakultatív kirándulások
* belépõk
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: