Utazás ID: 4100515Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Túrázás Ausztria zöld szívében

Ausztria utazás

Túrázás Ausztria zöld szívében
Túrázás Ausztria zöld szívében Túrázás Ausztria zöld szívében Túrázás Ausztria zöld szívében
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

Felvonózás és túrázás a SchneebergenÖtschergraben az osztrák Grand CanyonTúrázást szerető és azt jól bíró utasoknak ajánljuk

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – MYRAPATAK – MARIAZELL

Reggeli indulás. Hegyeshalmi határátlépéssel érkezés Ausztriába. programunk is igazi csemege a túrázást kedvelőknek. Rövid pihenőt tartunk Eisenstadtban. Séta a belvárosban, közben lefényképezhetjük (kívülről) a híres Eszterházy-kastélyt és a régi városházát. Továbbutazva a Myra-patak gyönyörű vízesésrendszerét nézzük meg. a Keleti-Alpok egyik legszebb és legvadregényesebb szurdokvölgyében, a Steinwandklammban teszünk egy kemény kihívást adó túrát. A sok szép látványtól elbűvölve szállunk fel autóbuszunkra, és folytatjuk utunkat Mariazellbe, ahol a szállásunk is lesz, minden este vacsorával (3 éj).

2. NAP: MARIAZELL – TREFFLINGFALL

Délelőtt Mariazell kellemes hangulatával, nevezetességeivel ismerkedünk meg: kegytemplom, főtér, mechanikus Betlehem. Ezt követően a helyi kabinos felvonóval 1267 m magasra megyünk fel. A negyedórás út során csodaszép látvány tárul elénk. A panoráma mellett fent hegyi-tó, kilátó, élménypark és kellemes büfé várja a kirándulókat. Leérkezve a hegyről buszra szállunk, és irány Alsó-Ausztria legnagyobb vízesése, a Trefflingfall. A 120 m magas, többlépcsős zuhatag közepes erősségű hegyi kirándulással érhető el. Különösen tavasszal bámulatos a lezúduló víz mennyisége. Természeti szépségekben gazdag úton érkezünk vissza szállásunkra.

3. NAP: MARIAZELL – ÖTSCHERGRABEN – ERLAUFSEE

Egésznapos kirándulásunkat Wienerbruckban kezdjük. Hosszú túránkkal az osztrák Grand Canyonnak nevezett Ötschergraben hegyi útvonalán haladunk végig. A terep közepesen nehéz a szintkülönbségek miatt. A hossza közel 12 km. Kirándulásunkat romantikus erdei utak és meredek sziklás szakaszok teszik változatossá. Kellemesen elfáradva szállunk fel autóbuszunkba. Délután a Mariazell közelében lévő Erlaufsee festői tavacskánál folytatjuk túránkat. Az ivóvíz tisztaságú hegyi tó 827 m magasan fekszik. Szállásunkra a késő délutáni órákban érkezünk vissza.

4. NAP: MARIAZELL – PUCHBERG – BUDAPEST

A mai napon először Alsó-Ausztria legmagasabb hegyét, a Schneeberget (2075 m) keressük fel. Puchbergből fogaskerekű vonattal kapaszkodunk fel gyönyörű erdőkön át az 1800 m-en lévő végállomáshoz, ahol pazar körkép fogad bennünket. Mesés a kilátás a környező hegyekre és a virágos alpesi rétekre. Kellemesen elfáradva és a látványtól elbűvölve szállunk fel autóbuszunkra, és hazafelé indulunk., és az esti órákban érkezünk vissza Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás
* útlemondási biztosítás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* fakultatív kirándulások
* belépõk
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Visszalépés ide:
Utazás megosztása: