Utazás ID: 2011324Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Pinero Bahia de Palma ***

Spanyolország | Mallorca | El Arenal akciós utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
Pinero Bahia de Palma ***
Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma *** Pinero Bahia de Palma ***

Kiemelt ajánlatunk

7 éjszaka
All inclusive
Repülővel
Szálloda * * *
3 ágyas szoba
Indulás: Budapest
2018. sze 05. szerda
Visszaút: El Arenal
2018. sze 12. szerda
Részvételi díj:
207 600 Ft
Teljes ár 3 főre:
622 800 Ft
További időpontok / Foglalás
USP:

Központi helyen fekvő szálloda.


Fekvése:

El Arenal központjában fekvő szálloda. A homokos strand kb. 250 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30-55 perc.


Felszereltsége:

A szállodában 12 emeleten összesen 423 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, több lift, internetsarok (térítés ellenében), SAT-TV-terem, étterem, bár és lounge. A kertben úszómedence és napozóterasz. Napágyak a medencénél ingyenesen. 


Helyi besorolás:

3*.


Elhelyezés (F):

A1A/A2A/A3A: Légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba zuhanyozóval, WC és balkon. 


Sport:

Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd. Vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). 


Szórakozás:

Naponta animációs programok, heti 2x esti animációs programok valamint a közelben számos bár, étterem, kávézók és diszkó.


All Inclusive:

Minden étkezés büférendszerben. A főétkezések ideje alatt víz, üdítők, sör és asztali bor. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 11.00 és 23.00 óra között a bárban.Úticél:

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás
* utazás
* repülõtéri transzfer
* helyi idegenvezetõ

Az utazás ára nem tartalmazza:

* repülõtéri illeték
* BBP biztosítás
* sztornó biztosítás
* vízum (vízum köteles országoknál)
Utazás megosztása: