Utazás ID: 2160355Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Parc/Balcon des Airelles SNOWATTACK

Franciaország utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
Parc/Balcon des Airelles SNOWATTACK
Parc/Balcon des Airelles SNOWATTACK
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

USP:

SNOWATTACK 2018.01.27.-02.03. Egy hét 2000 méter magasan, hófehér hegycsúcsok, meredek lejtők és lankás domboldalak ölelésében.Napközben sport-, fun és chill programok a hó szerelmeseinek, délután hütte-partyk, street-party, karnevál, sport- és ügyességi versenyek, éjszaka pedig zenei és kulturális programok, végeláthatatlan bulik. Igen, ez a Snowattack! Idén Les Orres festői terepén, immáron 11. alkalommal!


Fekvése:

Les Orres üdülőfalu két részre tagolódik. A központ 1650 méteren fekszik, ahol mindenféle szolgáltatás elérhető. Többek között itt üzemel egy "nyári" bobpálya is, ami persze télen is tárt karokkal várja a vendégeket. A központi téren több étterem, bár, shop és bolt is található. Az egész napos síelés után számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek, elég csak a jégpályát, a kutyaszánt és a bobozást említeni, de akiben még maradt erő, gyalogtúrára indulhat. Az esték pedig hol is indulhatnának (vagy zárulhatnának.), mint a különböző szórakozóhelyeken. A "Parc" és "Balcon" des Airelles apartmanházak Les Orres központjában, 1700 méteres magasságban helyezkednek el, max. 50 méterre a síliftektől. 


Felszereltsége:

A 2 tradicionális chalet-stílusban épült apartmanházban összesen 150 apartman található. A 2 épület egymástól kb. 250 m-re található. Minden apartmanból szép kilátás nyílik a hegyekre és a sípályákra. Ingyenes WIFI a recepción. 


Helyi besorolás:

3*.


Elhelyezés (A):

BALCON DES AIRELLES

B4F: Stúdió 4 fő részére (kb. 30 m2). A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B5G: Stúdió 5 fő részére (kb. 30 m2). A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B6H: Apartman  6 fő részére (kb. 37 m2). A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B7F: Apartman 7 fő részére (kb. 45 m2). A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy,  hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B8J: Apartman 8 fő részére (kb. 60 m2). 2 hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal vagy 2 szimpla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

PARC DES AIRELLES

Apartmanok modern konyhával. 

P3B: Stúdió 3 fő részére (kb. 24 m2). A hálófülkében ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P4F/P4C: Stúdió 4 fő részére (kb. 30 m2). A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P5E: Apartman 5 fő részére (kb. 30 m2). A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz-fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P6A/P6D: Apartman 6 fő részére (kb. 37 m2). A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P7S/P7T: Apartman 7 fő részére (kb. 45 m2). A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P8Z: Apartman 8 fő részére (kb. 60 m2). 2 hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal vagy 2 szimpla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P10: Apartman 10 fő részére (kb. 60 m2). 3 hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal vagy 2 szimpla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

Figyelem! A képek magát a stúdió/apartmantípust illusztrálják. A stúdiók/apartmanok berendezése eltérőek lehetnek. A nappali/konyhában található kétszemélyes fekhelyek mérete jóval kisebb egy átlagos franciaágynál.


Wellness:

Térítés ellenében: wellness-rész a Balcon des Airelles részben fedett medencével és szaunával.


A bérleti díj tartalmazza:

Áram, víz és fűtés. 


Ajánlatos magunkkal vinni:

Ágyneműhuzat, de a helyszínen is lehet bérelni (előzetes foglalás szükséges): kb. 10,- EUR/fő/váltás. Törölköző és konyharuha. 


A helyszínen fizetendő:

Kötelezően fizetendő:

  • Üdülőhelyi díj: 10,- EUR/fő/tartózkodás
  • Kaució kb. 100 EUR/ágy (az apartmanokat sértetlen állapotban, kitakarítva kell távozáskor átadni, ellenkező esetben a kauciót visszatarthatják)

Igény esetén:

  • TV használati díj (az árak szállásonként eltérőek lehetnek, bővebb információ a beköltözés után a recepción; csak francia nyelvű csatornák foghatóak!) 

Parkolás:

Térítés ellenében.


Háziállat:

1 háziállatot lehet vinni (kb. 25,- EUR/hét, csak előzetes lekéréssel).


Érkezési nap/Min. tartózkodás:
SZOMBAT / 7 éj
EXTRÁK:

Az ár tartalmazza:

  • Szállás 7  éjszakára a foglalt apartmantípusban
  • Karszalag, amely minden Snowattack programra belépést biztosít

Az ár nem tartalmazza (foglaláskor extra fizetendő):

  • Síbérlet 6 napra a Les Orres síterületre 100,- EUR/fő..
  • Buszos utazás felára Budapestről 80,- EUR/fő illetve Szegedről, Pécsről, Egerből, Győrből 90,- EUR/fő valamint Debrecenből 110,- EUR/fő
  • Adminisztrációs díj: 1,- EUR/fő, mely a foglaláskor kötelezően fizetendő.

Síinformáció:

Les Orres a Déli-Alpokban, Briancontól közel 100 kilométerre délre, Embrun városa felett található, és 2. alkalommal ad otthont a 11. Snowattack Sí-, Snowboard- és Zenei Fesztiválnak! Pályarendszere 100 kilométer hosszú, a pályák 1550 és 2720 méter magasság között fekszenek, részben erdőhatár felett, részben fenyves erdőben. Ez a környezet teszi változatossá, egyben varázslatossá a terepet. Az áttekinthető méretű síterep kedvező adottságokkal rendelkezik azok számára, akik először csatolnak lécet, vagy eddig csak néhány alkalommal volt szerencséjük a havas lejtőkhöz, ugyanakkor feledhetetlen élményt nyújt azok számára is, akik már profi szinten síelnek, illetve snowboardoznak, hiszen az 1970-ben megnyitott síközpont folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a síelők igényeihez. Nem kevesebb, mint 19 felvonó áll a síelők és snowboardosok rendelkezésére, továbbá 190 hóágyú dolgozik azon, hogy kedvezőtlenebb időjárás esetén is legyen bőséges hótakaró a pályákon. A boardosokat kitűnő, három zónából álló snowpark várja: egy-egy boardercross, snake run és slopestyle övezet.Úticél: Franciaország, Francia-Alpok, Les Orres

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* utazás
* sztornó biztosítás
* helyszínen fizetendõ költségek (idegenforgalmi adó, kaució, bejelentkezési díj, stb.)
Visszalépés ide:
Utazás megosztása: