Utazás ID: 5471438Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*!

Egyesült Arab Emirátusok utazás

Meghosszabbított mediterrán 2018 nyári elõfoglalás
Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*!
Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*! Lenyûgözõ metropoliszok és csodás tengerpartok: Dubai – Szingapúr – Bali 5*!
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

Hozza ki a legtöbbet a nyaralásából! Fedezze fel Ázsia izgalmas metropoliszait, tengerparti pihenéssel egybekötve. Vásároljon, strandoljon vagy akár síeljen Dubaiban, élje át a Kelet és Nyugat, múlt és jelen páratlan találkozását Szingapúrban, fedezzen fel csodás tengerpartokat vagy vegyen részt egy testet-lelket frissítő masszázson az Istenek szigetén, Balin! 14 nap/12 éjszakás, illetve 17 nap/ 15 éjszakás turnusok: 3 éj Dubai a kellemes Marina Byblos**** szállodában Dubai pazar Marina negyedében + 3 éj Szingapúr a Hotel Elizateth****-ben + 6 vagy 9 éjszaka Bali szigetén, Nusa Dua tengerpartján, a minden igényt kielégítő Hotel Melia Bali*****-ban!

Alapár tartalmazza:

A repülőjegyet menetrendszerinti járatokon Budapest - Dubai – Szingapúr – Denpasar  – Budapest útvonalon az Emirates és Garuda/Silk Air/Jetstar menetrendszerinti járataival,  szállást a választott turnusra mindhárom úticélon reggelis ellátással, Dubaiban és Balin magyar nyelvű asszisztenciát. Szingapúrban nincs magyar nyelvű asszisztencia! A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók a szabad helyek függvényében. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem módosítható és nem visszatéríthető! A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók. Az előleg összege 40%-nál magasabb lehet!Alapár nem tartalmazza:

Repülőtéri illeték 145.000 Ft/fő, transzferek reptér- hotel – reptér útvonalon Dubaiban és Balin magyar nyelvű reptéri asszisztenciával Szingapúrban privát transzfer asszisztencia nélkül 40.000 Ft/fő, útlemondási biztosítás (1,4%), BBP biztosítás, fakultatív programok.
Dubaiban a helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, mely 4*-os kategória esetén kb 5 USD/fő/éj. A szálloda depozitot kérhetnek, melynek összege változó (100-300 USD, kategóriától függően).Utazás:
Menetrendszerinti járatokon Budapest - Dubai – Szingapúr – Denpasar  – Budapest útvonalon az Emirates és Garuda/Silk Air/Jetstar járataival.

Budapest-Dubai
Elutazás Budapestről, érkezés a menetrend függvényében Dubai (DXB) repülőtérre, ahol a magyar nyelvű képviselő fogadja az utasokat, ezt követően transzfer a foglalt szállodába, bejelentkezés. (3 éj)

Dubai
A város felfedezése egyénileg, illetve magyar nyelvű fakultatív programokon való részvételi lehetőség: Dubai városnézés, Abu Dhabi városnézés, sivatagi szafari, vízipark vagy az emirátus egyéni felfedezése.

Dubai – Szingapúr
A menetrendhez igazodva a magyar nyelvű képviselő viszi Utasainkat a repülőtérre, továbbutazás. Szingapúr repülőteréről transzfer a foglalt szállodába, bejelentkezés. (3 éj)
Szingapúrban nincsen asszisztencia!

Szingapúr
A város felfedezése egyénileg, vagy részvételi lehetőség idegen nyelvű fakultatív programokon: Szingapúr City Tour, Kombinált program: Állatkert és Folyó Szafari.

Szingapúr – Bali
Transzfer a repülőtérre, továbbutazás Balira. Érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében, ahol a magyar nyelvű képviselő fogadja az utasokat. Transzfer a foglalt szállodába, bejelentkezés. (6 vagy 9 éj)

Bali
Nyaralás a szigeten, részvételi lehetőség magyar nyelvű fakultatív programokon.

Bali- Budapest
Transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Meghosszabbított mediterrán 2018 nyári elõfoglalás

Elõfoglalási akció 2018. április 30-ig meghosszabbítva! Az árak az elõfoglalási akció keretén belül érvényes kedvezményes árak, melyek  2018. április 30-ig beérkezett és visszaigazolt, végleges megrendelés esetén érvényesek!

Az akciós utak más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a 2018-es nyári szezonban induló, kijelölt akciós mediterrán charteres utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra, apartmanokra utazásokra. A végleges, pontos díjkalkulációt minden esetben munkatársaink e-mailben küldik vissza, foglalási rendszerünk árai kizárólag iránymutatásként vehetõk figyelembe!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* útlemondási és BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz* repülõtéri illeték
Utazás megosztása: