Avliga Beach ***

Bulgária, Napospart utazás

Sajnos ez az utunk inaktív, nem rendelkezik egyetlen aktív indulási időponttal, árral sem!
Kérjük, válasszon egy másik utazást, vagy kérjen irodánktól ajánlatot!
Avliga Beach ***
Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach *** Avliga Beach ***
Utazás azonosító:8402351
Utazás típus:Nyaralás
Szállás:Apartman
Utazás módja:Repülővel
Ellátás:Félpanzió
Az utazás ára tartalmazza:* elhelyezés
* megadott ellátás
* transzfer
* telepített magyar nyelvû idegenvezetõ
Az utazás ára nem tartalmazza:* repülõtéri és egyéb illetékek
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
* útlemondási biztosítás
Ajánlatot kérek (kötelezettség nélkül)
Ingyenes visszahívást kérek
Hasonló utazások:
Bulgária Napospart Nyaralás Kereső

Bulgária Nyaralás, Avliga Beach ***

FEKVÉS

A hotel Naposparton található, 30 km-re a repülõtértõl, 1 km-re az Aqua Parktól, 300 méterre a központtól és 50 méterre a homokos tengerparttól. A szállodát 2016-ban újították fel.

 ELHELYEZÉS

A hotel fõépületében 2 lift áll rendelkezésre, 4 emeleten 120 szobája van, melyek mindegyike szatellit TV-vel, telefonnal, térítés ellenében WIFI elérhetõséggel (10 leva/nap), ingyenes központi légkondicionálóval, mini hûtõvel, fürdõszoba zuhanyzóval/WC-vel, bérelhetõ hajszárítóval felszerelt és erkéllyel rendelkezik. Bébi ágy, hordozó és etetõszék ingyenesen lekérhetõ. Kisállatot fogad a szálloda maximum 5 kg-ig. (5 leva/nap)

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanzió, reggeli és vacsora büférendszerben, italok nélkül. A hotelben egy étterem és egy bár áll a vendégek rendelkezésére.

SPORT ÉS SZABADIDÕ

Két külsõ medence felnõttek és gyermekek részére, játszótér, fitnesz központ, jakuzzi (kinti, hideg vizes), térítés ellenében: szépségszalon, masszázs, szauna (10 leva/óra), teniszpálya, billiárd, strandröplabda és mini golf.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepciós szolgálat, ingyenes parkoló, bérelhetõ széf a recepciónál (5 leva/nap), WIFI elérhetõség a közös tereken 10 leva/nap, internek sarok 1 számítógéppel 6 leva/nap, pénzváltás, orvosi ügyelet, ATM automata 50 méterre. A napernyõk és a napágyak a medencénél térítésmentesen használhatók. 

A hotel honlapja: http://avligabeach.com/

Bulgária leírás

Bulgária a magyar állampolgárok hagyományos, kedvelt idegenforgalmi célországa.  A vendégek zöme elsõsorban nyáron, és szinte kizárólag a tengerpartot keresi fel nyaralás céljából. Az ország azonban a többi évszakban is vonzó lehet a külföldi turisták számára. Ezt támasztja alá, hogy a környezõ országokban a bulgáriai síközpontok (Bansko, Borovec, Pamporovo) népszerûsége is növekszik.


Biztonság:


Bulgária biztonsági helyzete jó, a közbiztonsága hasonló szintû, mint Magyarországé.


A 112-es európai segélyhívószám az egész ország területérõl elérhetõ.


Magyarország Szófiai Nagykövetségének ügyeleti telefonszáma: (+359) 88 881 3080, 0-24 óráig hívható vészhelyzet esetén.


Valutaváltás:


Valutaváltás a bankfiókokban és a bejegyzett pénzváltóknál javasolt, a bizonylatot csak a megfelelõ összeg átvételét követõen szabad aláírni. Bulgária 2007-es EU-csatlakozása óta a nemzeti valuta, a leva árfolyamát az euróhoz rögzítette, ami azóta változatlan: 1.95583 leva (BGN) = 1 euró. Elõfordul, hogy a magán pénzváltók, különösen a forgalmas üdülõhelyeken a fix banki árfolyamnál lényegesen rosszabb árfolyamon (1 euró = 1 leva) váltanak. Mivel tevékenységük legális, az árfolyamot maguk szabhatják meg, ezért nem követnek el törvénytelenséget. Minden esetben szükséges alaposan tájékozódni és inkább bankban, vagy olyan irodában pénzt váltani, ahol megfelelõen meggyõzõdhetünk az árfolyamról. Mindenképpen javasolt az utcai pénzváltás elkerülése.


Beutazási feltételek:
Magyar állampolgárok az alábbi úti okmányokkal utazhatnak be az országba: 
Magánútlevél:
Elvárt érvényessége:
IGEN
Az útlevélnek, még 90 napig kell érvényesnek lennie a Bulgáriából történõ kiutazás után.


Ideiglenes útlevél:
Elvárt érvényessége: 
IGEN, amennyiben az a hazautazást szolgálja.
Az utazás utolsó napjáig. 


Személyi igazolvány:
Elvárt érvényessége: 
IGEN
Az utazás utolsó napjáig.  


Ideiglenes személyi igazolvány:NEM


Régi típusú (könyvformátumú) személyi igazolvány:NEM
Vezetõi engedélyek, Anyakönyvi kivonatok:NEM úti okmányok

Lejárt úti okmány (magánútlevél, személyi igazolvány):NEM
Kiskorúak beutazása: 


A szülõk nélkül vagy csak egyik szülõvel utazó, nem bolgár állampolgárságú kiskorú gyermek határátlépésekor a bolgár határõrök nem ellenõrzik a szülõ(k) írásos beleegyezõ nyilatkozatát, de körültekintõen ellenõrzik az utazási okmányok alapján az összetartozást. Elõfordulhat az, hogy a határõrök igyekeznek tisztázni az utazás körülményeit, ami akár idõveszteséggel járhat. Ezért ajánlott egy bolgár vagy angol nyelvû („két tanús” vagy közjegyzõ elõtt tett) írásos szülõi hozzájáruló nyilatkozatot készíteni, amely tartalmazza a hozzájáruló(k) és az utazó kiskorú személyes adatait (születési hely és idõ, lakcím, igazolvány száma), a nyilatkozat területi és idõbeli hatályát valamint a hozzájáruló(k) aláírását.


Vízum:


Vízum turista célú beutazás esetén: Vízum beszerzése nem szükséges


Házi kedvencek beutazása: 


A házi kedvenceket az EU-s szabályoknak megfelelõen lehet szállítani.

Utazás megosztása: