Utazás ID: 2109960Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

M Hotel

Belgium | Brüsszel last minute utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
M Hotel
M Hotel

Kiemelt ajánlatunk

7 éjszaka
Reggeli
Egyénileg
Apartman
2 ágyas szoba
2018. júl 28. szombat
2018. aug 04. szombat
Részvételi díj:
99 200 Ft
Teljes ár 2 főre:
198 400 Ft
További időpontok / Foglalás
Szállásleírása:
Összesen 83 szobát kínálnak a vendégeknek. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár és egy széf is a vendégek kényelmét szolgálják. A vendégeket egy étterem, egy étkező, egy kávézó és egy bár várja. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. A kínálathoz tartozik bébiszitter-szolgáltatás, egy autókölcsönző, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre. Egy üzleti részleg is rendelkezésre áll, amelyhez tartozik írásvetítő és flipchart és filctollak. Konferenciák, megbeszélések és előadások szervezésére összesen 5 terem nyújt lehetőséget.
Szobák:
A szobákat légkondicionáló berendezéssel és fürdőszobával szerelték fel. Ezen kívül van minbár is. Az alapfelszereltséghez tartozik egy minihűtő is. Rendelkezésre áll egy nadrágvasaló is. Internet-hozzáférés, egy telefon, egy TV-készülék, egy játékkonzol és WiFi is a vendégek kényelmét szolgálja a nyaralás alatt. A fürdőszobákban található hajszárító. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.
Sport és szabadidő:
A szállás kínálatát szabadidős- és sporttevékenységek széles palettája teszi teljessé. Forró napokon kettő medence - egy benti és egy kinti - gondoskodik a hűsítő élményről. A pihenésre kiváló lehetőséget nyújt a terasz. A vendégeknek (felár ellenében) egy szaunát kínálnak.
Ellátás típusa:
Reggeli kérhető.
Fizetési lehetőségek:
A szálláson az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa és MasterCard.

Úticél: Belgium, Brüsszel, Genk

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* utazás
* sztornó biztosítás
* helyszínen fizetendõ költségek (idegenforgalmi adó, kaució, bejelentkezési díj, stb.)
Visszalépés ide:
Utazás megosztása: