Utazás ID: 2166420Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Appartementhaus Huber ***

Ausztria | Salzkammergut last minute utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
Appartementhaus Huber ***
Appartementhaus Huber *** Appartementhaus Huber *** Appartementhaus Huber ***

Kiemelt ajánlatunk

7 éjszaka
Program szerint
Egyénileg
Üdülőtelep
3 ágyas szoba
2018. máj 05. szombat
2018. máj 12. szombat
Részvételi díj:
54 900 Ft
Teljes ár 3 főre:
54 900 Ft
További időpontok / Foglalás
USP:

Kényelmes apartmanház saját strandrésszel.


Fekvése:

Abersee központjában fekszik, kb. 300 m-re saját, gyermekbarát strandrészétől (stég, napozórész napozószékekkel és napernyőkkel).


Felszereltsége:

Családi vezetés alatt álló apartmanház 12 apartmannal. A vendégek rendelkezésére áll recepció, társalgó ingyenes WIFI-vel és zárható kerékpártároló.


Helyi besorolás:

3*.


Elhelyezés (A):

A kényelmesen berendezett stúdiókban/apartmanokban konyhasarok (villanytűzhely, hűtőszekrény, kenyérpirító, kávéfőző), rádió, étkezősarok, SAT-TV, ingyenes WIFI és balkon.

F3F - Stúdiók (kb. 28 m2): 1-3 fő részére, a tó vagy a kert oldalán. Nappali/hálószoba dupla ággyal és heverővel, zuhanyozó és WC.

F4G - Kétszobás apartmanok (kb. 40 m2): 1-4 fő részére, a tó oldalán. Nappali/hálószoba dupla ággyal, kis gyerekszoba emeletes ággyal, fürdőszoba és WC.

F5H - Háromszobás apartmanok  (kb. 50 m2): 1-5 fő részére, a kert oldalán. Nappali/hálószoba heverővel és 2 kétágyas szoba (az egyik szobában különálló ágyak), fürdőszoba és WC.

F6J - Kétszobás apartmanok (kb. 57 m2): 1-6 fő részére, a tó oldalán. 2 nappali/hálószoba dupla ággyal és 1-1 egyszemélyes ággyal, 2 zuhanyozó, 2 WC, 2 SAT-TV és 2 konyhasarok.


Gyerekek:

Nyilvános játszótér kb. 100 m-re.


A bérleti díj tartalmazza:

Áram, víz, fűtés, elutazás utáni takarítás, ágyneműhuzat, törölköző és konyharuha heti váltással.


A helyszínen fizetendő:
  • Üdülőhelyi díj: kb. 1,80 EUR/fő/nap 17 éves kortól.

1 pótágy:

Gyermekágyat 3 éves korig az ár már tartalmaz. 1 pótágy 4-11 éves gyerekeknek kb. 4,- EUR/éj. Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot így sem szabad túllépni.


Parkolás:

Ingyenes.


Háziállat:

1 háziállatot lehet vinni (kb. 5,- EUR/nap).


Érkezés/Elutazás:

16.00 és 22.00 óra között/06.00 és 10.00 óra között


Érkezési nap/Min. tartózkodás:

NAPONTA / 3 éj

NAPONTA 2017.06.24.-07.14. / 4 éj

SZOMBAT 2017.07.15.-08.25. / 7 éj


EXTRÁK:
  • Napágyak és napernyők a saját strandrészen.

Előfoglalási kedvezmény (A):

2017.04.01-ig történő foglalás esetén 5% kedvezmény.


Árkedvezmény (A):

14=12/7=6 05.01.-07.15., 09.02.-10.30.Úticél:

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés

Az utazás ára nem tartalmazza:

* utazás
* ellátás
* BBP biztosítás
* sztornó biztosítás
Utazás megosztása: