Utazás ID: 2190146Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Travel Charme Bergresort Werfenweng

Ausztria | Salzburg | Werfenweng last minute utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
Travel Charme Bergresort Werfenweng
Travel Charme Bergresort Werfenweng

Kiemelt ajánlatunk

7 éjszaka
Reggeli
Egyénileg
Apartman
2 ágyas szoba
2018. sze 29. szombat
2018. okt 06. szombat
Részvételi díj:
143 900 Ft
Teljes ár 2 főre:
287 800 Ft
További időpontok / Foglalás
Szállásleírása:
Összesen 166 szobát kínálnak a vendégeknek. Rendelkezésre áll egy étterem, egy étkező, egy bár és egy konferenciaterem. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a komplexum parkolójában.
Szobák:
A hotelben a szobák konyhával és fürdőszobával vannak felszerelve. Különálló hálószobák is foglalhatóak. Van továbbá egy széf és felár ellenében a minibár is rendelkezésre áll. A kényelmet szolgálja a telefon és a rádió. A fürdőszobák berendezéséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. A szállás nem dohányzó szobákkal is rendelkezik.
Sport és szabadidő:
A létesítmény kínálatát szabadidős- és sporttevékenységek széles palettája teszi teljessé. A komplexum számos szabadidős létesítményt, többek között egy medencét és egy kültéri medencét kínál. A pihenésre kiváló lehetőséget nyújt a terasz.
Ellátás típusa:
A vendégek reggeli és vacsora közül választhatnak.

Úticél: Ausztria, Salzburger Land, Werfenweng

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* utazás
* sztornó biztosítás
* helyszínen fizetendõ költségek (idegenforgalmi adó, kaució, bejelentkezési díj, stb.)
Utazás megosztása: