Utazás ID: 1511302Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Advent Bécsben Budapestrol -

Ausztria | Bécs last minute utazás

Advent Bécsben Budapestrol -
Advent Bécsben Budapestrol -

Kiemelt ajánlatunk

1 nap
Önellátás
Autóbusszal
Szálloda *
4 személyes szoba
Indulás: Buszos
2017. dec 09. szombat
Visszaút: Bécs
2017. dec 09. szombat
Részvételi díj:
9 900 Ft
Teljes ár 4 főre:
40 154 Ft
További időpontok / Foglalás

ADVENT BÉCSBENJellemzői:

Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás Bécsbe, útközben pihenőkkel. Délelőtt érkezés a belvárosba. Autóbuszos és gyalogos városnézés keretén belül helyi idegenvezetőnk bemutatja a város történelmét és legjelentősebb nevezetességeit kívülről: a Ringen található Városi Operaház, Várszínház, Hofburg, Városi Park, Parlament épülete, Városháza - előtte a hangulatos karácsonyi vásárral. Majd gyalogos sétánk keretén belül a Hofburg és a Dóm területét járjuk be, megismerve ezáltal a történelem legfontosabb színtereit. Ezt követően a Schönbrunn-i kastélyhoz megyünk ki, a monumentális épület Sisi egykori nyári rezidenciája volt. Az épületben Ferenc József császár és felesége Erzsébet szobái, rokokó termei láthatóak. Lehetőség lesz a kastélyparkot megtekinteni, mely ilyenkor télen is gyönyörű, valamint a kastély előtti parkban már találkozhatunk az egyik adventi vásárral. Itt érdemes esetleg megkóstolni egy-egy finom ételt, forró italt vagy helyi édességet.

A délutáni program keretében lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyedül fedezzék fel a város többi részét vagy akár a Schönbrunn-i kastély helyett, a Hofburg belső termeinek meglátogatására is módja nyílhat. (Kérjük, foglaláskor jelezzék munkatársunknak!) Hofburg volt a Habsburg császárok hatalmas birodalmának központja. Itt élt Ferenc József és az Ő Sisije gyermekeikkel és az egész udvartartással. A császári lakosztályokon belül a Sisi Múzeumban Erzsébet császárné számos egészen személyes tárgya, az Ezüstgyűjteményben pedig a császári család étkészletei is helyet kapnak.

Kora délutáni órákban a belvárosba megyünk vissza. A délután hátralévő részében szabadprogram, lehetőség lesz egyénileg vásárlásra üzletekben, részt venni a hangulatos Városháza téren lévő Christkindlmarkt vásáron, megkóstolni egy igazi bécsi kávét, süteményt, illetve további látnivalók megtekintésére. Esti órákban indulás.

A részvételi díj tartalmazza a buszos utazást, a helyi idegenvezetést, a fent leírt programokat, de nem tartalmazza a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, sztornóbiztosítást, valamint a belépődíjakat (felnőtt kb. 14,5 EUR/fő; 18 éven aluli gyermek: kb. 10,5 EUR/fő).

Autóbusz csatlakozási lehetőségek - felár ellenében:
Debrecen, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Karcag, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok útvonalon

A program min. 40 fő jelentkezése esetén indul.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás
* idegenvezetõ
* utazás (repülõs vagy buszos csomagár esetén)

Az utazás ára nem tartalmazza:

* repülõtéri illeték (repülõs csomagár esetén)
* útlemondási biztosítás
* helyszínen fizetendõ költségek
* fakultatív BBP biztosítás

Hasonló utazások (Bécs):

Advent Bécsben -

Advent Bécsben -

Már 11 900 Ft-tól
Visszalépés ide:
Utazás megosztása: