Utazás ID: 1511000Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Advent Bécsben -

Ausztria | Bécs utazás

20% elõleggel foglalható nyaralások
Advent Bécsben -
Advent Bécsben -
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

ADVENT BÉCSBEN 

 Jellemzői:

 

Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás Bécsbe, útközben pihenőkkel. Délelőtt érkezés a belvárosba. Autóbuszos és gyalogos városnézés keretén belül helyi idegenvezetőnk bemutatja a város történelmét és legjelentősebb nevezetességeit kívülről: a Ringen található Városi Operaház, Várszínház, Hofburg, Városi Park, Parlament épülete, Városháza - előtte a hangulatos karácsonyi vásárral. Majd gyalogos sétánk keretén belül a Hofburg és a Dóm területét járjuk be, megismerve ezáltal a történelem legfontosabb színtereit. Ezt követően a Schönbrunn-i kastélyhoz megyünk ki, a monumentális épület Sisi egykori nyári rezidenciája volt. Az épületben Ferenc József császár és felesége Erzsébet szobái, rokokó termei láthatóak. Lehetőség lesz a kastélyparkot megtekinteni, mely ilyenkor télen is gyönyörű, valamint a kastély előtti parkban már találkozhatunk az egyik adventi vásárral. Itt érdemes esetleg megkóstolni egy-egy finom ételt, forró italt vagy helyi édességet.

A délutáni program keretében lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyedül fedezzék fel a város többi részét vagy akár a Schönbrunn-i kastély helyett, a Hofburg belső termeinek meglátogatására is módja nyílhat. (Kérjük, foglaláskor jelezzék munkatársunknak!) Hofburg volt a Habsburg császárok hatalmas birodalmának központja. Itt élt Ferenc József és az Ő Sisije gyermekeikkel és az egész udvartartással. A császári lakosztályokon belül a Sisi Múzeumban Erzsébet császárné számos egészen személyes tárgya, az Ezüstgyűjteményben pedig a császári család étkészletei is helyet kapnak.

Kora délutáni órákban a belvárosba megyünk vissza. A délután hátralévő részében szabadprogram, lehetőség lesz egyénileg vásárlásra üzletekben, részt venni a hangulatos Városháza téren lévő Christkindlmarkt vásáron, megkóstolni egy igazi bécsi kávét, süteményt, illetve további látnivalók megtekintésére. Esti órákban indulás.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

20% elõleggel foglalható nyaralások

Nyári elõfoglalási akció + csökkentett elõleg akció

20+20% elõleg kedvezmény, 40% befizetése helyett elégséges most csak 20%-t befizetni. Ezt az összeget március 31-ig kell kiegészíteni 40%-ra.

Fantasztikus akciók busszal, egyénileg vagy repülõgéppel utazóknak, február 28-ig vagy visszavonásig.

Foglalási rendszerünk a kedvezményeket automatikusan tartalmazza, viszont elõfordulhat, hogy bár egy akciós ár már érvényét vesztette, weboldalunkon még mindig akciósként szerepel. Emiatt a végleges díjkalkulációt minden esetben munkatársaink igazolják vissza!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás
* idegenvezetõ
* utazás (repülõs vagy buszos csomagár esetén)

Az utazás ára nem tartalmazza:

* repülõtéri illeték (repülõs csomagár esetén)
* útlemondási biztosítás
* helyszínen fizetendõ költségek
* fakultatív BBP biztosítás
Visszalépés ide:
Utazás megosztása: