Utazás ID: 1511000Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Advent Bécsben -

Ausztria | Bécs last minute utazás

Advent Bécsben -
Advent Bécsben -

Kiemelt ajánlatunk

1 nap
All inclusive
Autóbusszal
Szálloda *
4 személyes szoba
Indulás: Buszos
2017. dec 09. szombat
Visszaút: Bécs
2017. dec 09. szombat
Részvételi díj:
11 900 Ft
Teljes ár 4 főre:
48 266 Ft
További időpontok / Foglalás

ADVENT BÉCSBEN 

 Jellemzői:

 

Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás Bécsbe, útközben pihenőkkel. Délelőtt érkezés a belvárosba. Autóbuszos és gyalogos városnézés keretén belül helyi idegenvezetőnk bemutatja a város történelmét és legjelentősebb nevezetességeit kívülről: a Ringen található Városi Operaház, Várszínház, Hofburg, Városi Park, Parlament épülete, Városháza - előtte a hangulatos karácsonyi vásárral. Majd gyalogos sétánk keretén belül a Hofburg és a Dóm területét járjuk be, megismerve ezáltal a történelem legfontosabb színtereit. Ezt követően a Schönbrunn-i kastélyhoz megyünk ki, a monumentális épület Sisi egykori nyári rezidenciája volt. Az épületben Ferenc József császár és felesége Erzsébet szobái, rokokó termei láthatóak. Lehetőség lesz a kastélyparkot megtekinteni, mely ilyenkor télen is gyönyörű, valamint a kastély előtti parkban már találkozhatunk az egyik adventi vásárral. Itt érdemes esetleg megkóstolni egy-egy finom ételt, forró italt vagy helyi édességet.

A délutáni program keretében lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyedül fedezzék fel a város többi részét vagy akár a Schönbrunn-i kastély helyett, a Hofburg belső termeinek meglátogatására is módja nyílhat. (Kérjük, foglaláskor jelezzék munkatársunknak!) Hofburg volt a Habsburg császárok hatalmas birodalmának központja. Itt élt Ferenc József és az Ő Sisije gyermekeikkel és az egész udvartartással. A császári lakosztályokon belül a Sisi Múzeumban Erzsébet császárné számos egészen személyes tárgya, az Ezüstgyűjteményben pedig a császári család étkészletei is helyet kapnak.

Kora délutáni órákban a belvárosba megyünk vissza. A délután hátralévő részében szabadprogram, lehetőség lesz egyénileg vásárlásra üzletekben, részt venni a hangulatos Városháza téren lévő Christkindlmarkt vásáron, megkóstolni egy igazi bécsi kávét, süteményt, illetve további látnivalók megtekintésére. Esti órákban indulás.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás
* idegenvezetõ
* utazás (repülõs vagy buszos csomagár esetén)

Az utazás ára nem tartalmazza:

* repülõtéri illeték (repülõs csomagár esetén)
* útlemondási biztosítás
* helyszínen fizetendõ költségek
* fakultatív BBP biztosítás
Visszalépés ide:
Utazás megosztása: