Utazás ID: 2175831Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Appartements Rosmarie/Haus Reinhard

Ausztria last minute utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
Appartements Rosmarie/Haus Reinhard

Kiemelt ajánlatunk

7 éjszaka
Program szerint
Egyénileg
Üdülőtelep
2 ágyas szoba
2018. jún 09. szombat
2018. jún 16. szombat
Részvételi díj:
48 400 Ft
Teljes ár 2 főre:
48 400 Ft
További időpontok / Foglalás
USP:

Hangulatos apartmanok csodálatos panorámával.


Fekvése:

A napsütötte hegyoldalban, Sölden felett fekszenek. A központ kb. 2 km-re található.


Felszereltsége:

Ajánlatunkban 2 apartmanház szerepel, melyek egymástól kb. 100 m-re találhatók.


Helyi besorolás:

2+, 3*.


Elhelyezés (A):

A stúdiókban és apartmanokban kábel-TV, WIFI (térítés ellenében) és konyhasarok (főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és kávéfőző).

Appartements Rosmarie **+:

F2F - Stúdiók (kb. 25 m2): 1-2 fő részére. Nappali/hálószoba kanapéval, zuhanyozó és WC.

F2H - Stúdiók (kb. 27 m2): 1-2 fő részére. Nappali/hálószoba ülő- és étkezősarokkal, valamint dupla ággyal, zuhanyozó, WC, balkon.

F4K - Kétszobás apartmanok (kb. 47 m2): 1-4 fő részére. Nappali/hálószoba ülő- és étkezősarokkal, valamint dupla, kihúzható kanapéval, 1 kétágyas szoba, fürdőszoba, WC, balkon.

F4G - Háromszobás apartmanok (kb. 60 m2): Egy részük a manzárdrészben, 1-4 fő részére. Nappali étkezősarokkal, 2 kétágyas szoba, külön WC és balkon vagy terasz. Mindkét szobában zuhanykabin.

Haus Reinhard ***:

G4G - Háromszobás apartmanok (kb. 58 m2): 1-4 fő részére. Nappali/konyha mosogatógéppel, ülő- és étkezősarok, 2 kétágyas szoba, 2 zuhanyozó, WC, déli fekvésű balkon.

G6H - Négyszobás apartmanok (kb. 68 m2): 1-6 fő részére. Hasonló felszereltséggel, mint a G4G, kiegészítve nappali/hálószobával, dupla, kihúzható kanapéval, 3 zuhanyozóval.


A bérleti díj tartalmazza:

Ágyneműhuzat váltás nélkül, áram, víz, fűtés és elutazás utáni takarítás.


Ajánlatos magunkkal vinni:

Törölköző és konyharuha.


A helyszínen fizetendő:
  • Üdülőhelyi díj: kb. 2,50 EUR/fő/nap 15 éves kortól.
  • Kaució: kb. 50,- EUR.

1 pótágy:

Gyermekágy 2 éves korig kb. 5,- EUR/éj. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges. A max. létszámot így sem szabad túllépni.


Parkolás:

Ingyenes.


Háziállat:

1 háziállatot lehet vinni (kb. 7,- EUR/nap).


Érkezés/Elutazás:

16.00 és 20.00 óra között/10.00 óráig


Érkezési nap/Min. tartózkodás:

NAPONTA / 4 éj


Előfoglalási kedvezmény (A):

2017.03.31-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény. Min. 40 nappal az érkezés előtt és 04.01. után történő foglalás esetén 5% kedvezmény.


Árkedvezmény (A):

Min. 7 éjszakás tartózkodás esetén 15% kedvezmény a 06.03.-07.07. és 08.05.-09.30. közötti utakra. Min. 10 éjszakás tartózkodás esetén 10% kedvezmény a 07.02.-08.11. közötti utakra.Úticél:

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés

Az utazás ára nem tartalmazza:

* utazás
* ellátás
* BBP biztosítás
* sztornó biztosítás
Visszalépés ide:
Utazás megosztása: