Utazás ID: 2309193Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel

Hajóutak | Mediterrán térség last minute utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel
MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel

Kiemelt ajánlatunk

11 éjszaka
Teljes panzió
Autóbusszal
Hajókabin
Külső hajókabin
2018. ápr 17. kedd
2018. ápr 29. vasárnap
Részvételi díj:
415 700 Ft
Teljes ár 2 főre:
933 800 Ft
További időpontok / Foglalás
Hajótársaság: MSC Cruises

Hajó neve: MSC Meraviglia

Útvonal: Genova - Marseille - Barcelona - Cadiz - Lisszabon - Vigo - Southampton - Le Havre - Hamburg

Indulási kikötő: Genova


MSC MERAVIGLIA 2018.04.17-04.29.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten

4.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona, Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

6.nap: Cadiz, Spanyolország: Az Andalúziában található, Spanyolország délnyugati részén fekvő Cadiz, Európa egyik legrégebbi városa, melyet a főníciaiak alapítottak az ókorban. 1493-ban Kolumbusz Kristóf Cadizból indult el arra a felfedező útjára, mely során felfedezte Amerikát.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Lisszabon, Portugália: Lisszabon Portugália fővárosa és Európa legnyugatibb nagyvárosa. A város gyönyörű fekvése és 20 évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 15:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Vigo, Spanyolország: Az Atlanti-óceán mentén található, galíciai Vigo az ország legszebb városi strandjairól híres, mely a klasszikus tengerparti táj képével várja az oda utazókat, aranyszínű homokkal, magas sziklákkal és zöldellő tájakkal.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

10. nap: Southampton, Egyesült Királyság: Az Anglia déli partján fekvő Southampton a világ egyik legjobb adottságaival rendelkező természetes kikötőjét mondhatja magáénak, mely az 1930-as évekig Anglia legnagyobb kikötője volt, ami a transzatlanti utasszállítást bonyolította. 1912-ben a Titanic is innét kelt útra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

11. nap: Le Havre, Franciaország: Le Havre városa nem csak dinamikus, melynek építészete felkerült az Emberiség Kulturális Örökségeinek listájára, de ugyanakkor egy nagy európai kikötő és egy tengerparti fürdőváros is. Látnivalókban gazdag múzeumai pedig arra emlékeztetnek, hogy itt született meg az impresszionizmus.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

12. nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

13. nap: Hamburg-Budapest: Érkezés 06.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.Útvonal

Genova (IT) - Marseille (FR) - Barcelona (ES) - Cadiz (ES) - Lisszabon (PT) - Vigo (ES) - Southampton (GB) - Le Havre (FR) - Hamburg (DE)

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.Részvételi díj tartalmazza

az utazást busszal Budapest-Genova és Hamburg-Budapest útvonalon, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 11 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.Részvételi díj nem tartalmazza

A a kikötői illetéket (kb. 160 EUR /fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. Egyéb információk

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes. Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a szervező érvényes Árfolyamakciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekről érdeklődjön a 06 1 707-5675 telefonszámon! (eng.sz.: R00801/1999/1999.)

MSC Meraviglia - Gyönyörû strandok, festõi városok, történelmi helyek Genovatól Hamburgig - magyar idegenvezetéssel videó:

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés a választott kabintípusban
* teljes ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* kikötõi illeték
* útlemondási és BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles országok esetén)
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: