Utazás ID: 2308467Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

MSC Magnifica - Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra az õszi szünet idején - magyar idegenvezetéssel

Hajóutak | Mediterrán térség utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
MSC Magnifica - Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra az õszi szünet idején - magyar idegenvezetéssel
MSC Magnifica - Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra az õszi szünet idején - magyar idegenvezetéssel
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

Hajótársaság: MSC Cruises

Hajó neve: MSC Magnifica

Útvonal: Barcelona - Marseille - Genova - Malaga - Casablanca - Lisszabon - Barcelona

Indulási kikötő: Barcelona

Programleírás

MSC MAGNIFICA 2017.10.24-11.02.

Budapestről repülővel, Barcelona városnézéssel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

1.nap: Budapest-BarcelonaIndulás a kora reggeli órákban Budapestről Barcelonába a Wizzair járatával. Megérkezés után félnapos városnézés Barcelonában.

Barcelona Gaudi nyomán (időtartam kb. 4 óra) 
Az élvezetes kirándulás Barcelona középkori óvárosában, a Barri Gòticban kezdődik a 200 éven át épített Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia katedrális felkeresésével. A séta után szabadidő áll rendelkezésre, majd panoráma városnézés következik, az elegáns Paseo de Grácián haladva Gaudi ikonikus alkotásait, a Casa Milát és a Casa Batllót kívülről tekinthetik meg. A városnézés következő állomása az 1984-ben világörökségi helyszínné nyilvánított Güell Park, amely a 20. század legelején Antoni Gaudi tervei alapján épült. Majd a városnézés végén Gaudi fő alkotása, a lenyűgöző La Sagrada Familia templom külső megtekintése következik.
Részvétel díj: a csomagár tartalmazza
Információ: Ünnepnapokon valamint bizonyos rendezvények esetén a katedrális nem látogatható. Kérjük, a kirándulás alatt a vallásos helyek megtekintésekor viseljenek vállakat és térdeket takaró öltözetet.

Majd megérkezés a kikötőbe. Csoportos bejelentkezés után étkezési lehetőség majd szabadidő a hajón. Vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten. Indulás a kikötőből 19:00 órakor.

2.nap: Marseille, FranciaországA Provence - Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa, a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés 08.00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Aix-en-Provance (időtartam kb. 4 óra) 
Elhagyjuk Marseille kikötőjét és egy 40 perces buszút után megérkezünk Aix-en-Provence bájos városába. A kirándulás a híres 12. századi Szt. Saviour Katedrális és kertjének látogatásával kezdődik. A katedrális egy római templom helyén áll, mely a 11. és 13. század között épült. A katedrális homlokzatát gazdagon díszített gótikus stílusú bejárat díszíti gondosan kifaragott ajtókkal, a templom északi oldalát egy befejezetlen torony szegélyezi. Ezek után egy 1,5 órás kellemes sétát teszünk a történelmi városközpontban, mielőtt elérjük a híres Mazarino lakónegyedet, melyet Mazarin bíboros fia építtetett a 17. század utolsó felében a város köznemeseinek. A kirándulás végén szabadidő áll rendelkezésre, melynek során vásárolhatnak, nézelődhetnek.
Részvételi díj: felnőtt 60 €/fő, gyerek 47 €/fő
Információ: A kirándulás részben egyenetlen talajon vezet, ezért mozgásukban korlátozott vendégeink részére nem alkalmas. Kérjük, a kirándulás alatt a vallásos helyek megtekintésekor viseljenek vállakat és térdeket takaró öltözetet. Ünnepnapokon a boltok zárva tarthatnak.

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Genova, Olaszország: Genova egy eklektikus és élénk város, mely nagyszerű kiindulópont partmenti kirándulásokhoz. Kellemes klímájának, elbűvölő régi halászfaluinak és szép tájainak köszönhetően az olasz riviéra már Byron és Shelley óta kedvelt nyaralóhely.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Portofino (időtartam kb 4 óra)
A kirándulás során lehetőség nyílik ennek a híres partszakasznak a megismerésére. A túra egy 45 perces buszúttal indul Santa Margherita Ligure-ba, majd hajóba szállunk és egy 10 perces út után érkezünk meg Portofinoba. Elegendő idő fog rendelkezésére állni ennek a bájos tengerparti városkának a megismerésére, ahol kedvére fényképezhet, ellátogathat a tengerpartra vagy megpihenhet a városka valamely sikkes parti kávézójában.  A szabadidő végén visszatérés hajóval Santa Margherita településre, majd onnan busszal a Genova kikötőjébe.
Részvétel díj: felnőtt kb. 67 €/fő, gyerek kb. 50 €/fő
Információ: A kirándulás megvalósíthatósága az időjárási körülményektől függ. Rossz idő esetén a Santa Margherita és a Portofino közötti szakaszt kisbusszal teszi meg a csoport. A kirándulás nem alkalmas mozgásukban korlátozott és kerekes székes vendégek számára.

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5.nap: Malaga, SpanyolországA tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából.

Érkezés 12.00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Városnézés (időtartam: kb. 4 óra)
Malaga napsütéses időjárásának és nagyszerű strandjainak köszönhetően nagyon kedvelt úti cél. A világ egyik legrégebbi városának híres szülötte Pablo Picasso. A városnézés Malaga legismertebb utcáin vezet és a gyönyörű fikuszok által övezett Alameda Pricipal sétányon indul.  Következő állomása a 16. században épült Katedrális, amely az andalúz reneszánsz építészet egyik legszebb példája. A városnézés a Gibralfaro erőd megtekintésével zárul. 
Részvétel díj: felnőtt kb. 57 €/fő, gyerek kb. 44 €/fő
Információ: A katedrális és az erőd megtekintése belülről csak a hajón kapott visszaigazolással lehetséges. Kérjük, a kirándulás alatt a vallásos helyek megtekintésekor viseljenek vállakat és térdeket takaró öltözetet.

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Casablanca, MarokkóA nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredése ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh.

Érkezés a kikötőbe 9:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Marrakech (időtartam: egész nap, ebéddel)
Casablanca kikötőjétől 3 órás buszútra fekszik a vibráló város, Marrakech, melyet a “Dél gyöngyének” is neveznek. A kirándulás programjában szerepelnek a legfontosabb nevezetességek, mint a gyönyörűen díszített Saadian síremlékek és a pompás késő 19. századi Bahia Palota és kertjei. A kirándulás folyamán a csoport megáll ebédelni, majd folytatjuk utunkat a végső állomásunkhoz: Marrakech nyüzsgő Jamaa el-Fna teréhez. Ez a régi piactér az óvárosban tele van élettel. Kereskedők, kígyóbűvölők, akrobaták, zsonglőrök, mesemondók, bűvészek, zenészek és házaló kereskedők hemzsegnek ebben a negyedben. Mielőtt visszatérnénk Casablancába, látogatást teszünk egy természetes, tradicionális patikában.
Részvétel díj: felnőtt 134 €/fő, gyerek 97 €/fő
Információ: A kirándulás során sok a gyaloglás, így nem alkalmas mozgásukban korlátozott és kerekes székes vendégeknek.

Indulás 23:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: TengerenEgész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

8.nap: Lisszabon, PortugáliaLisszabon Portugália fővárosa és Európa legnyugatibb nagyvárosa. A város gyönyörű fekvése és 20 évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat. Melankolikus népzenéje, a fado ellenére Lisszabon egy dinamikus és kifejezetten vendégszerető város.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Városnézés (időtartam: kb. 4 óra)
A kikötőből első utunk Belém városrész felé vezet, ahol két manuelita, azaz tipikus portugál stílusban épült mesterművet tekinthetünk meg: a Szent-Jeromos rend kolostorát és a Belém tornyot. Mindkét épület a 16. század elején épült, röviddel Vasco de Gama indiai útja után. A kolostor templomában nyugszik Vasco de Gama és megcsodálhatjuk a csodálatos kerengőket is. Tovább haladva meglátogatjuk Lisszabon „újvárosát“, amely az 1755-ös pusztító földrengés után épült újjá. Itt, a belváros szívében található a Parlament, a Miniszterelnöki Hivatal, Marquis de Pombal tér,  a Liberdade fasor és a Rossio tér. Mielőtt visszatérünk a hajóra, szabadidő áll a rendelkezésükre.
Részvétel díj: felnőtt kb. 60 €/fő, gyerek kb. 44 €/fő
Információ: Hétfői napokon a kolostor templom helyett az Ajuda Palotát tekintjük meg. A kolostorban a fényképezés és a filmezés nem megengedett. Kérjük, a kirándulás alatt a vallásos helyek megtekintésekor viseljenek vállakat és térdeket takaró öltözetet.

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: TengerenEgész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

10.nap: Barcelona-Budapest: Érkezés Barcelonába 12:00 órakor, kiszállás után transzfer a repülőtérre. Hazautazás a délutáni órákban a Ryanair menetrendszerinti járatával Budapestre.

 Útvonal

Barcelona (ES) - Marseille (FR) - Genova (IT) - Malaga (ES) - Casablanca (MA) - Lisszabon (PT) - Barcelona (ES)

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.Részvételi díj tartalmazza

A repülőjegy árát Budapest-Barcelona/Wizzair és Barcelona-Budapest/ryanair útvonalon (Wizzair: kisméretű kézipoggyász és 1 db 23 kg feladható poggyász, Ryanair: nagyméretű kézipoggyász és 1 db 20 kg feladható poggyász; túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, Barcelona városnézést az első napon délelőtt, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére. 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztás a büféétterem nyitva tartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki-és beszálláskor. Részvételi díj nem tartalmazza

A kikötői illetéket (kb. 150€/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (3-11 éves) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. 

 Egyéb információk

Gyerekár (2-11 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes. Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a szervező érvényes Euró árfolyamakciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekről érdeklődjön a 06 1 707-5675 telefonszámon! (eng.sz.: R00801/1999/1999.)

MSC Magnifica - Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra az õszi szünet idején - magyar idegenvezetéssel videó:

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés a választott kabintípusban
* teljes ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* kikötõi illeték
* útlemondási és BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles országok esetén)
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: