Utazás ID: 2309200Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel

Hajóutak | Karib-szigetek utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel
Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

Hajótársaság: Royal Caribbean

Hajó neve: Harmony of the Seas

Útvonal: Fort Laudeldale - Labadee - Falmouth - Cozumel - Fort Lauderdale

Indulási kikötő: Fort Lauderdale


Harmony Of The Seas 2018.01.31-02.11.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt! + 3 éjszaka szállással Miamiban és ajándék Miami városnézéssel!

1.nap: Budapest-Miami: Indulás Budapestről Miamiba menetrend szerinti járattal, egy átszállással a kora délelőtti órákban. Érkezés Miamiba a kora esti órákban, transzfer a szállodába, szálláshely elfoglalása, éjszaka 3*+ szállodában.

2.nap: Miami, Florida: Florida leghíresebb városa, a világszerte ismert, nagy népszerűségnek örvendő üdülőváros Miami, telis tele van élettel, egymást érik a zenei fesztiválok, koncertek, szórakozóhelyein pedig egyetlen percre sem áll meg az élet.

Reggeli a szállodában, napközben szabadidő a városban. Fakultatív programlehetőség:

(Hamarosan)

3.nap: Miami, Florida: Miamiban a legnagyobb népszerűségnek part menti területek számítanak, mint a Miami Beach, a South Beach, és a Coconut Groove, de érdekesek belső területei is, a Downtown, a Little Havanna, és a Coral Gables. 

Reggeli a szállodában, napközben szabadidő a városban. Fakultatív programlehetőség:

(Hamarosan)

4.nap: Fort Lauderdale, Florida: Miami világszerte ismert kikötője Fort Lauderdale, ahonnét több karibi tengerjáró is indul.

Reggeli a szállodában, majd indulás a kikötőbe, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban. 

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

6.nap: Labadee Haiti: A Haiti északi részén található Labadee, a Royal Caribbean egzotikus privát tengerpartja, melyet csak a hajótársaság vendégei élvezhetnek. A gyönyörű tengerpart mellett, az itt található a csodálatos hegyoldalak, az egzotikus növényzet és korallvilág is lenyűgöző látványt nyújtanak.

 Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Falmouth, Jamaica: Az angol gyarmatosítás idejében gazdasági hatalomként működő Falmouth, ma a központi elhelyezkedésének köszönhetően lehetővé teszi, hogy látogatói a legjobb kirándulásokat tegyék Jamaica északi partjának mentén.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

9.nap: Cozumel, Mexikó: Cozumel a gyönyörű korallzátonyainak köszönhetően a világ egyik legszebb búvárhelye.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

11.nap: Fort Lauderdale, Florida:

Érkezés a kikötőbe 06:15 órakor, napközben Miami városnézés, majd a kora esti órákban transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal, egy átszállással. Érkezés másnap a kora esti órákban.Útvonal

Fort Laudeldale (US) - Labadee (Haiti) - Falmouth (JM) - Cozumel (MX) - Fort Lauderdale (US)

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.Részvételi díj tartalmazza

A repülőjegy árát átszállással Budapest-Miami-Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal (20 kg feladható poggyász, 8 kg kézipoggyász), a repülőtéri illetéket, transzfert repülőtér-szálloda, szálloda-kikötő, kikötő-repülőtér között; 3 éjszaka szállást Miamiban 3*+ szállodában, amerikai büféreggelivel; egész napos kirándulást Miamiban a program szerint a hazautazás napján; magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére; 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora a főétteremben és a büfé étteremben italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büfé étterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.Részvételi díj nem tartalmazza

Az ESTA elektronikus beutazási engedély költségét, a kikötői illetéket (kb. 103 EUR (33.000 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, az előre fizetendő kötelező borravalót: kb.83 EUR (kb.26.600 Ft)/fő, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat (kivéve az elutazás napján a Miami városnézést), a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.Egyéb információk

Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekről érdeklődjön a 06 1 707-5675 telefonszámon! (eng.sz.: R00801/1999/1999.)

Harmony of the Seas - Karib-tenger gyöngyszemei a világ legnagyobb óceánjárójával - magyar idegenvezetéssel videó:

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés a választott kabintípusban
* teljes ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* kikötõi illeték
* útlemondási és BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles országok esetén)
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: