Utazás ID: 2309194Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén - magyar idegenvezetéssel

Hajóutak | Észak-Európa utazás

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban
MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén  - magyar idegenvezetéssel
MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén  - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén  - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén  - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén  - magyar idegenvezetéssel MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén  - magyar idegenvezetéssel

Kiemelt ajánlatunk

11 éjszaka
Teljes panzió
Autóbusszal
Hajókabin
Belső hajókabin
2018. ápr 28. szombat
2018. máj 10. csütörtök
Részvételi díj:
332 500 Ft
Teljes ár 2 főre:
767 400 Ft
További időpontok / Foglalás
Hajótársaság: MSC Cruises

Hajó neve: MSC Meraviglia

Útvonal: Hamburg - Invergordon - Kirkwall - Greenock - Dublin - Cork - Southampton - Hamburg

Indulási kikötő: Hamburg


MSC MERAVIGLIA 2018.04.28-05.10.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

1.nap: Budapest-Hamburg: Indulás a kora esti órákban Budapestről Hamburgba. Útközben felszállási lehetőség Győrben. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

2.nap: Hamburg, Németország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 20.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

4.nap: Invergordon, Egyesült KirályságInvergordon kikötőjébe érkezvén Észak-Skócia hegyei és a felföld vad, érintetlen vidékének szépségei várják az oda látogatókat.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Kirkwall, Egyesült Királyság: Skócia északi partjainál található Kirkwall, az Orkney-szigetek legnagyobb városa, 17 – 18. századból fennmaradt, helyi stílusban épült házaival az egyik legvonzóbb és legjobban megőrzött skót történelmi kisváros.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

7.nap: Greenock, Egyesült Királyság: Greenock kikötőjébe érkezve már csak egy lépésre található Glasgow rohamosan növekvő metropolisza, valamint a Skócia fővárosaként emlegetett Edinburgh.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Dublin, Írország: Dublin a világjárók egyik kedvenc célpontja, mely történelmi örökségekről, misztikus ír vidékekről és ódon szellemjárta kastélyokról ismert.  

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Cork, Írország: Cork Írország második legnagyobb városa, melyet a Lee – folyó szel három részre. A folyó által közrefogott szigeten György-korabeli épületek, 17. századi sikátorok találhatóak, míg a város dinamizmusát kortárs épületek, pubok és művészeti központok tükrözik.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10. nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

11. nap: Southampton, Egyesült Királyság: Az Anglia déli partján fekvő Southampton a világ egyik legjobb adottságaival rendelkező természetes kikötőjét mondhatja magáénak, mely az 1930-as évekig Anglia legnagyobb kikötője volt, ami a transzatlanti utasszállítást bonyolította. 1912-ben a Titanic is innét kelt útra.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

12. nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

13. nap: Hamburg-Budapest: Érkezés 06.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.Útvonal

Hamburg (DE) - Invergordon (GB) - Kirkwall (GB) - Greenock (GB) - Dublin (IE) - Cork (IE) - Southampton (GB) - Hamburg (DE)

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.Részvételi díj tartalmazza

utazást busszal Budapestről a kikötőig Hamburgba és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 11 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.Részvételi díj nem tartalmazza

a kikötői illetéket (kb.160 EUR /fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. Egyéb információk

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes. Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a szervező érvényes Árfolyamakciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekről érdeklődjön a 06 1 707-5675 telefonszámon! (eng.sz.: R00801/1999/1999.)

MSC Meraviglia - Skócia és Írország felfedezése a májusi hosszú hétvégén - magyar idegenvezetéssel videó:

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

ELÕFOGLALÁSII AKCIÓ 20% elõleg, árfolyamakció, minden illeték az árban

Március 8-tól az alábbi új kedvezmények lépnek életbe:

·         AKÁR 50 €/fõ kedvezmény

·         AKÁR 35% kedvezmény a szállás díjából

·         ÁRFOLYAM AKCIÓ 1€=312,90 HUF

Foglalás akár 20% elõleg-gel!

Az utazás megkezdését megelõzõ 60. napnál korábbi szerzõdéskötés esetén az utas a jelen általános szerzõdési feltételek, illetve a szerzõdés eltérõ kikötése hiányában a szerzõdés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelõ összegû elõleget köteles fizetni. Az utas a fizetendõ teljes díjat – a befizetett elõleg összegével csökkentve – az általános szerzõdési feltételekben, illetve az utazási szerzõdésben rögzített határidõben, eltérõ feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésõbb az utazás megkezdése elõtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése elõtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerzõdésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendõ elõleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülõjegy(ek) árának teljes összege.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a megjelölt, 2018-as nyári szezonban induló, budapesti vagy debreceni indulású  repülõs mediterrán utazásokra érvényesek, a kijelölt szállodákra és apartmanokra. A változtatás jogát fenntartjuk! A weboldalunkon megjelenõ árak nem minõsülnek ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztató jellegûek. Irodánk munkatársai e-mailben küldik vissza a pontos díjkalkulációt. Az e-mailben kapott ajánlat és a weboldalunk árai közötti különbségek nem képezik tárgyát reklamációnak!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés a választott kabintípusban
* teljes ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* kikötõi illeték
* útlemondási és BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles országok esetén)
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: