Utazás ID: 1461104Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI

Mexikó | Cancun utazás

10% + 40% mediterrán elõfoglalási akció
Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI
Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI Maja Körutazás-RE+ Grand Oasis Palm Cancún*****AI
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

GRAND OASIS PALM CANCÚN****

Fekvése

családbarát szálloda, Cancún hotel negyedének az északi bejáratánál, közvetlenül a fehér homokos tengerpartnál. A bevásárló lehetőségek, éttermek és bárok akár gyalogosan is elérhetőek, de a vállalkozó kedvűek egy kellemes 10 perces sétával akár a Mexikói Művészeti Múzeumot is elérhetik. A szálloda közelében golfpálya is található.

Szolgáltatások

a családbarát szálloda, végtelen szórakozási lehetőségeket kínál a gyerekek (2-12 év) számára: napközben animáció, játékos, valamint ügyességi feladatok, játék szoba, medence csúszdával, színház, mini diszkó, Hook kapitány kalózhajó A kölyök club a testvérszállodában az Oasis Palm Beach Resortban található). A gyerekek mellett a felnőttek gondtalan kikapcsolódására is nagy gondot fordít a komplexum, nem motorizált sporteszközök (kajak, kenu és szörf) használata, napközbeni és esti felnőtt animációs programok, modern SPA központ (térítés ellenében), fitneszterem, medence várják a kikapcsolódni vágyókat. Számos étterem és bár kínálata közül válogathatnak az itt megszálló vendégek, a tradicionális mexikói fogások mellett, gasztronómiai ételkülönlegességeket, a nemzetközi konyha ízeit és japán ételeket is kipróbálhatnak. A komplexumon belül dohány shop és szépség szalon is megtalálható.

Elhelyezés

egyszerűen berendezett, de minden igényt kielégítő standard szobákban, melyekben légkondicionáló, sík képernyős TV, telefon, hajszárító, IPOD csatlakozó, minibár (ásványvízzel, helyi üdítővel és sörrel feltöltve) található. Térítés ellenében széf és WIFI elérhetőség is kérhető. Standard szobáiban maximum 2 felnőtt és 2 gyerek helyezhető el. A szobák egy része balkonnal is rendelkezik.

Ellátás

all inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben. Étkezés A?la carte éttermekben (előzetes foglalás szükséges). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása a hotel összes bárjában. Napközben snackek fogyasztása.)
MAJA KÖRUTAZÁS ÉS ÜDÜLÉS CANCÚNBAN VAGY RIVIERA MAYA-N (11 NAP/ 9 ÉJ VAGY 12 NAP/10 ÉJ)
MINIMUM LÉTSZÁM 6 FŐ

1. NAP: BUDAPEST ? CANCÚN
Elutazás Budapestről az Air France/KLM/Lufthansa menetrend szerinti járatával a reggeli/délelőtti órákban, átszállással. Érkezés Cancúnba a délutáni/esti órákban, majd transzfer a Hotel Ramada Cancun 4* szállodába, ahol az első éjszakát töltjük.

2. NAP: RIO LAGARTOS - EK BALAM ? VALLADOLID - MERIDA
Reggeli a szállodában, majd indulás. Rio Lagartos avagy a ?Gyikocskák Folyója?, egy többhektáros nemzeti park, ahol sokféle élőlény mint ibisz, gólya, pelikán, kormorán, sas és krokodil lakik háborítatlan csendben. Időnként még egy-egy delfin is beúszik a környékre némi reggeli reményében. A hatalmas, inkább édesvízi folyó jobbára tónak mondható, mely igen sekély. Közvetlenül határos a karibi kék tengerrel, hatalmas sóhegyeket is látni a parton. Motorcsónakban siklunk a mangrove erdők szegélyezte puha vízen egy leválasztott terület felé, ahol megcsodáljuk a rózsaszín flamingók népes raját. Vehetünk akár szépítő iszapfürdőt is.
Következő állomásunk Ek Balam ókori maja város, melyet 1997-ben, viszonylag jó állapotban találtak meg az őserdőben. A Valladolid közelében fekvő archeológiai zóna neve maja nyelven fekete jaguár, ez az állat egyébként a maja mitológia egyik legősibb fantomja. Kivételes stílusú, és a Yucatan-félszigeten egyedülálló fríz, kecses démonok és acsarkodó jaguár állkapocs uralják fő piramisának oltárát. Kőtáblákon királytörténetek, építményeken udvari szokások, képzeletünk filmkockáin pedig a jövő-menő kereskedők, nagykövetek és katonák jelennek meg az egykoron oly előkelő és gazdag városban.
Kirándulásunk utolsó állomása Valladolid. A várost 1543-ban alapították a spanyolok egy ősi maja település helyén. Főterén látjuk a ferences rend középkori templomát, a freskókkal díszített városháza mellett pedig a tarka koloniális palotákat. Sürög-forog a mai, modern város, lehet itt autógumi talpú bőrszandált venni és tradicionális huipil ruhás hölgyeket fényképezni. Késő délután transzfer Merida városába, majd szállások elfoglalása a Hotel El Conquistador**** szállodában.

3. NAP: MERIDA ? UXMAL - MERIDA
Reggeli a hotelben majd utazás Uxmal piramisnegyedhez. Uxmal abban a késő klasszikus korban virágzott, amelyben sok más maja város már rég hanyatlásnak indult. Az erdei sétán átböngésszük az öt szintes Varázsló templomát, a maja euro jelekkel díszített Apácazárdát, megmásszuk a Főpap piramisát miközben tanulmányozzuk a falfelületeken a vipera motívumokat, a pici maja kunyhók képeit, vagy az elefántormányos esőisten faragványokat. Ezután bemegyünk egy olyan kakaó múzeumba, ahol megismerjük ezt a világot átformáló növényt, kilessük a park állatkertjében a jaguárt és részesülünk egy kakaó szertartás kozmikus áldásában.
A program zárásaként ellátogatunk egy legizgalmas városkájába, Oxkutzcab-ba, mely a térség egyik legszínesebb mezőgazdaságból élő városa. Végig járjuk a helyi piacot ahol van zöldség, gyümölcs, kakaólapocska, méz és minden más, az adott napnak megfelelően. A parasztasszonyoktól kikérdezzük, hogy ezt vagy azt a számunkra ismeretlen zöldéget hogyan kell megfőzni. Ezután hazaindulunk Meridába. Mérida a Yucatán szövetségi állam fővárosa, melynek helyén a középső preklasszikus korszak idején maja település állt. Ma a város egy modern politikai-financiális-kulturális és kereskedelmi központ. A spanyol katedrális mellett koloniális paloták állnak a központban, távolabb elegáns, franciás sugárút húzódik. A főtéren bemegyünk a cukrászdába kukorica fagyit kóstolni és a színpompás boltokban vásárolhatunk helyi szőnyeget, ékszert, féldrágakövet vagy épp fából készült gyerekjátékokat. Az éjszakát a Hotel El Conquistador**** szállodában töltjük.

4. NAP: MERIDA ? CHICHEN ITZA ? CANCÚN/RIVIERA MAYA
Reggeli a hotelben, majd Chichen Itzá felé vesszük az irányt. Útközben meglátogatjuk Izamal városát is. Izamal ? más néven? A Dombok Városa? - pontosan a Yucatan-félsziget közepén található és azt tartják, hogy a térség legelső, ember által lakott helye. Az ősi itza-k alapították és innen származtatható a város neve is: Itzamna vagy Zamna azaz ?A Mennyország Harmata?. A spanyol hódítókkal együtt a szerzetesek is elfoglalták Izamal-t, s megfelelő buzgósággal terjesztették a katolikus hitet az indiánok között. Főterén ma is királyi koronaként áll sárga falú, impozáns konvent -és templomegyüttesük.
Chichen Itza a leglátogatottabb maja-tolték romváros, az UNESCO világörökség része, 2007-től pedig a világ 7 új csodáinak egyike. Ahogy belépünk a romvárosba, pár perc séta után ott tornyosul előttünk a Kukulkan piramis, ami a tökéletes példa arra, milyen hihetetlenül precíz és magas szintű ismeretekkel rendelkeztek a maja és tolték papok és tudósok generációi. A templomállam lakói egyébként kizárólag ők és a magas rangú arisztokraták voltak. A több évszázados maja időszak után a betelepült toltékok honosították meg Kukulkán ? a tollas kígyóisten ? tiszteletét, harci szokásaikat és az emberáldozat rítusát, melynek jeleit a város ma is magán viseli. Épületeiket harci eseményekkel, emberszívet lakmározó sasokkal és kígyó -jaguár testű fantáziaállatokkal díszítették. Megnézzük még a Harcosok templomát, a Labdajáték-pályát és az Obszervatóriumot.
A program végeztével transzfer az előre kiválasztott szállodába Cancún-ba, vagy Riviera Maya-ra.

5-9. NAP:
Pihenés, illetve lehetőség fakultatív programokon való részvételre. Szállás az előre kiválasztott hotelben. (A január 28-i turnusunk 12 nap/12 éjszakás, ezért 1 éjszakával hosszabb az üdüléssel töltött idő a kiválasztott hotelben.)

10. NAP: CANCÚN?BUDAPEST
Pihenés, majd transzfer Cancún repülőterére, hazautazás.

11. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE

ELHELYEZÉS/

Ellátás

a körutazás során 4* szállodában, standard szobában reggelivel, a tengerparti üdülés alatt a választott hotelben és ellátással.
Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

10% + 40% mediterrán elõfoglalási akció

Nyaraljon elõfoglalási kedvezménnyel 2018-ban is! 2018. március 31-ig az alábbi elõfoglalási kedvezményekkel foglalhatóak nyári útjaink:

• Általános 10%-os elõfoglalási kedvezmény minden saját szervezésû utazásra (egyéni utazások, repülõs csomagok, buszos csomagok) - járulékos költségekre, felárakra nem vonatkozik.

• Mindezen felül a 40%-os kedvezmény a saját szervezésû májusi, júniusi és szeptemberi indulású közlekedési eszközökre, vagyis az utas féláron utazhat. A kedvezmény a járulékos költségekre (illetékek, kompdíjak, kerozinpótdíj) nem vonatkozik. Az akció igénybevételénél az odautazás dátuma számít!

Árfolyam garancia, a március 31-ig leelõlegezett megrendelésekre.

Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, és csak a 2018-as nyári szezonban érvényesek, a kijelölt utazásokra. Foglalási rendszerünk a kedvezményeket automatikusan tartalmazza, viszont elõfordulhat, hogy bár egy Last Minute akciós ár már érvényét vesztette, weboldalunkon még mindig Last Minute akciósként szerepel. Emiatt a végleges díjkalkulációt minden esetben munkatársaink igazolják vissza!

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* helyszínen fizetendõ költségek
* fakultatív BBP biztosítás
* repülõtéri illeték
* transzfer
Utazás megosztása: