Utazás ID: 1460794Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE

Malajzia | Langkawi last minute utazás

Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE
Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE Ansa****RE/Langkapuri Inn***RE

Kiemelt ajánlatunk

9 éjszaka
Reggeli
Repülővel
Szálloda * * *
2 ágyas szoba
Indulás: Budapest
2018. jan 27. szombat
Visszaút: Langkawi
2018. feb 07. szerda
Részvételi díj:
299 900 Ft
Teljes ár 2 főre:
842 798 Ft
További időpontok / Foglalás

Fekvése

Egyszerű, középkategóriás szállás, mely elhelyezkedése kitűnő, közvetlenül a fehérhomokos tengerpartnál található. Közelében, éttermek, bárok és boltok találhatóak. A környék nevezetessége a ?Víz alatti Világ? (Underwater World) körülbelül 100 méterre található a hoteltől.

Szolgáltatások

éttermében kipróbálhatják a helyi és nemzetközi fogásokat. A parton elhelyezkedő bárban alkoholmentes, gyümölcs alapú koktélokat kóstolgathatnak a vendégek. Igény esetén szobaszervízt is biztosítanak. A felsorolt szolgáltatások mindegyike helyszíni fizetés ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés

2 ágyas superior szobákban, melyek az új épületrészben találhatóak. Szobái egyszerűen berendezettek, légkondicionálóval, sat TV-vel, kávé főzési lehetőséggel, minibárral felszereltek. Superior szobáinak maximális kapacitása 3 fő, de pótágyként csak matracot tesznek a szobába.

Ellátás

reggeli.
KUALA LUMPUR ÉS ÜDÜLÉS LANGKAWI-N 12 NAP/ 9 ÉJ
1. NAP: BUDAPEST?KUALA LUMPUR
Elutazás Budapestről a Qatar Airways/Emirates menetrend szerinti járatával a délelőtti órákban. Utazás 1 átszállással Dohában/Dubaiban.

2. NAP: KUALA LUMPUR
Megérkezés Kuala Lumpur-ba a reggeli órákban (Emirates járat esetén délutáni érkezés) , majd transzfer a repülőtérről az Ansa Kuala Lumpur**** hotelbe. Egész napos szabad program keretén belül lehetőség nyílik egyénileg megismerkedni a sokszínű, nyüzsgő nagyvárossal. A hotelünk a városközpontban található, így nagyon jó kiindulópontja lehet a környék felfedezésének. Este fakultatív program keretében lehetőség nyílik részt venni egy kulturális éjszakai programon, ahol a kínai városrész bazárját és a Hindu Templomot tekinthetjük meg. Majd tradicionális maláj ételeket kóstolhatunk meg show műsor kíséretében. (A programot a részvételi díj nem tartalmazza. Ára 25.000 Ft/fő, mely előre, a megrendeléskor fizetendő. Az esti program átkerülhet a 3. napra. Minimumlétszám 6 fő.)

3. NAP: KUALA LUMPUR
Reggeli után félnapos városnézés keretében ismerkedhetünk meg Kuala Lumpur ezer arcával. A buszos városnézés során magyar idegenvezető kíséri csoportunkat. A program során megtekintjük a Királyi Palotát (kívülről), elhaladunk a Parlament, a Nemzeti Mecset valamint a vonatállomás épülete előtt, valamint betekintést nyerhetünk a malájok történelmébe a Nemzeti Múzeumnál (belépő nincs a programban, csak 10-15 perces megálló). A Függetlenség Téren megállunk néhány fotó erejéig. Tovább haladunk a kínai városrészbe, mely egy rendkívül izgalmas színfoltja a városnak. Végső állomásként meglátogatjuk a KL tornyot ?Menara Kuala Lumpur?, ahonnan páratlan kilátás tárul elénk a városra, valamint a híres Petronas-ikertornyokra. A program végeztével transzfer az Ansa Kuala Lumpur**** hotelbe.
4. NAP: KUALA LUMPUR ? LANGKAWI
Reggeli a szállodában, majd szabad program, a menetrend függvéynében transzfer a repülőtérre. Utazás repülővel Langkawi szigetére. Megérkezés után transzfer az előre kiválasztott szállodába.

5-10. NAP: PIHENÉS LANGKAWI SZIGETÉN
Szállás az előre kiválasztott hotelben. Pihenés, illetve lehetőség különböző fakultatív programokon való részvételre.

11. NAP: LANGKAWI?BUDAPEST
Reggeli, majd pihenés a menetrend függvényében, végül transzfer a repülőtérre. Hazautazás 2 átszállással (Kuala Lumpur és Doha/Dubai).

12. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE

A helyszínen kb. 30 MYR/fő idegenforgalmi adó fizetendő.
Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* elhelyezés
* megadott ellátás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* helyszínen fizetendõ költségek
* fakultatív BBP biztosítás
* repülõtéri illeték
* transzfer
Utazás megosztása: