Utazás ID: 4100922Erre az azonosítóra hivatkozhat ügyintézőnkkel folytatott beszélgetése során!

USA keleti part, a Niagara-vízesés és Torontó

Amerikai Egyesült Államok | New York utazás

USA keleti part, a Niagara-vízesés és Torontó
USA keleti part, a Niagara-vízesés és Torontó USA keleti part, a Niagara-vízesés és Torontó USA keleti part, a Niagara-vízesés és Torontó
Jelenleg ehhez az utazáshoz nincs weboldalunkon aktuális indulási időpont, kérjen rá ajánlatot munkatársainktól:

Ajánlatkérés / Érdeklődés

Manhattan felfedezéseAmish Country – A hagyományokat őrző kultúraAz amerikai nemzet bölcsője, Philadelphia

1. NAP: BUDAPEST – NEW YORK

Elutazás Budapestről New Yorkba menetrend szerinti repülőjárat­tal, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Manhattanben.

2. NAP: MANHATTAN

Egész napos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Guggenheim múzeum, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, Rockefeller Center, Greewich Village, Soho. Kínai negyed, Little Italy, Wall Street. Manhattan híres pano­rámája megtekinthető egyénileg az Empire State Building tetején lévő kilátójából. Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból, majd hajóval átkelés a Szabadság-szigetre. Szállás Manhattanben.

3. NAP: MANHATTAN

Szabad program a "Nagy Almában", vagy fakultatív program­lehetőség: 12–15 perces helikoptertúra Manhattan felett (55.000 Ft/fő) vagy belépés a város fölé maga­sodó Top of the Rock kilátóba, ahonnan rálátás nyí­lik az Empire State Buildingre is (10.000 Ft/fő). Szállás Manhattanben.

4. NAP: NEW YORK – NIAGARA-VÍZESÉS

Reggeli után utazás autóbusszal északi irányba a Finger Lakes tóvidéken át. Első állomás a Seneca-tó, ahol rövid pihenő és borkóstolási lehetőség Watkins Glenben. Az utazás folytatása a világegyik természeti csodájához a Niagara-vízeséshez. Szállás a vízesés közelében.

5. NAP: NIAGARA-VÍZESÉS – TORONTÓ

Reggeli után a vízesés felfedezés egyénileg vagy részvétel az idegenvezető által ajánlott fakultatív programok egyikén pl. "Hornblower" elnevezésű hajós programon, mely keretében hajókázás a dübörgő Patkó-zuhataghoz (9.000 Ft/fő), vagy ebéd a Skylon Tower panoráma éttermében ahonnan szép látvány tárul a Niagarára (13.000 Ft/fő). Délután kirándulás autóbusszal Torontóba, ismerkedés a kanadai város látnivalóival. Szállás a vízesés köze­lében.

6. NAP: AMISH COUNTRY – LANCASTER

Reggeli, majd az utazás folytatása Amish Country-ba, a XVII. századi európai kultúrát és hagyományokat máig hűen megőrző "amis" közösség által lakott vidékre. Szállás Lancaster környékén.

7. NAP: GETTYSBURG – WASHINGTON

Utazás déli irányban az Appalache-hegységen át a vadregényes Susquehanna-folyó mentén. Megálló Gettysburgben, ahol az amerikai polgárháború egyik legnagyobb csatája zajlott. Délután érkezés az ország fővárosának, Washingtonnak a környékére, a szállás elfoglalása.

8. NAP: WASHINGTON

Egész napos városnézés az államok fővárosában: Capitolium, Fehér Ház, a Washington emlékmű, Vietnámi Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, a II. Világháborúban elesett kato­nák emlékére állított Iwo Jima emlékmű, az Arlington Temető megtekintése, ahol többek közt John Fitzgerald Kennedy nyug­szik. Szállás Washington környékén.

9. NAP: PHILADELPHIA

Elutazás autóbusszal a nemzet bölcsőjének is nevezett Philadelphiába, ahol az Alapító Atyák egykor aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot és az Alkotmányt. Félnapos városnézés: Independence Hall, Liberty Bell, Városháza, Fairmount Park. Szállás Philadelphia környékén.

10. NAP: PHILADELPHIA – NEW YORK – BUDAPEST

Utazás New Yorkba a repülőtérre, útközben pihenő és vásárlási lehetőség egy bevásárlóközpontban, majd menetrend szerint transzfer a repülőtérre, utazás átszállással Budapestre.

11. NAP: BUDAPEST

Megérkezés a menetrend függvényében.

Vízum: az új, biometrikus, bordóútlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedél­lyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást a www.hungarian.hungary. usembassy.gov/ weboldalon kaphat.

Az ár a belépőjegyeket és a helyi borravalókat nem tartalmazza, de tartalmazza a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást és az útlemondási biztosítást.

Minimum létszám: 25 fő. A fakultatív programok minimum 15 fő jelentkezése esetén indulnak.

Kérdése van az úttal kapcsolatban?
Ajánlatot kérne?

Árinformációk

Az utazás ára tartalmazza:

* utazás
* a leírásban felsorolt programok
* megadott ellátás
* útlemondási biztosítás

Az utazás ára nem tartalmazza:

* BBP biztosítás
* vízum (vízumköteles ország esetén)
* fakultatív kirándulások
* belépõk
* a leírásban felsorolt azon díjak, melyeket az alapár nem tartalmaz
Utazás megosztása: