Őszi szüneti utazások

Az őszi szünet közeledtével egyre nagyobb az érdeklődés az ebben az időszakban induló körutazások, városlátogatások és nyaralások iránt. Ebben az időszakban az iskolai szünet egy remek alkalom, hogy a család az év végéhez közeledve, kikapcsolódjon együtt egy aktív program vagy egy igazi nyaralás alkalmával.

2017-ben az őszi szünet október 30-tól november 3-ig tart, azonban mivel két hétvége is körül öleli az 5 hétköznapot, így 9 napos "szabadságra" mennek a iskolások. Elmúlt évek tapasztalata és az idei év foglalásai alapján, elmondhatjuk, hogy erre az időszakra nem lehet elég korán foglalni. Számottetvő foglalás érkezett az év első harmadában már erre az időszakra, igazából aki biztosra szeretett volna menni a szabad helyek reményében, az valóban még hónapokkal ezelőtt lefoglalta a kiválasztott utazását.

 

Őszi szüneti utazás tengerparton

A szünet közeledtével számottevően növekszik az érdeklődések száma, azonban a legtöbb esetben sajnos már nem tudunk helyet biztosítani a kiválasztott utazásra a kiemelt időpontokban, mivel megteltek a helyek. Sok esetben pozsonyi és bécsi indulású nyaralásokkal igyekszünk eleget tenni az igényeknek, ezekben az esetekben sokszor kedvezőbb áron is juthatunk a választott szállodához, mintha azt budapesti indulással foglaltuk volna. Amennyiben még Ön is keres az őszi szünetre utazást, bízza kollégáinkra a keresést, adja meg az alapvető paramétereket és mi igyekszünk a leghamarabb a szabad helyek tudatában felkeresni ajánlatainkkal!

 

Párizsi utazás az őszi szünetben

Kérjen ajánlatot, hogy még Önnek is jusson szabad hely a járatainkon!

2017. szeptember 26. kedd
Hír megosztása: