Játékszabályzat - Tavasz 2017

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki talál kedvére való repülõs utazást, buszos utazást vagy csak szállást a megjelölt kínálatunkból.

*JÁTÉKSZABÁLYZAT - FELTÉTELEK:

1. A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki talál kedvére való 
- repülõs utazást
- buszos utazást
- vagy csak szállást
a megjelölt kínálatunkból, valamint a foglalásnál megadja a „TAVASZ 2017” jelszót! Tehát a nyereményjáték sorsoláson nem csak az elõfoglalási extra kedvezménnyel foglalt utak vesznek részt, hanem az egyéb akciós vagy teljes árú utakra érkezõ foglalások is! 

2. A  teljes játékban egyetlen két személyes, két éjszakás prágai utazás 3* szállodában felhasználható voucher megnyerésére van lehetõség, ami magában foglal 2 fõ részére a METRO busz járatára 2 helyet Budapest-Prága-Budapest vonalon! A voucherek szeptember 1. és december 31. között a szabad helyek függvényében használhatók fel maximum 65.000 Forint értékben!

3. Csak a március 23. 17:00-tól és április 12. 23:00 óráig beérkezett végleges foglalások vehetnek részt a sorsolásban!

4. A kedvezmény csak a megjelölt  utakra vonatkozik és csak a csomagárból számolandó. A csomagárnak nem része: illetékek, transzfer, biztosítás, kerozin pótdíj.

5. A kedvezményt CSAK közlekedés foglalásánál NEM lehet igénybe venni! A nyereményjáték CSAK a buszos és repülõs csomagajánlatokra illetve külföldi szállásajánlatainkra vonatkoznak!

7. A "TAVASZ 2017" jelszó bemondása kötelezõ a kedvezmény érvényesítéséhez és ez a feltétele a nyereménysorsolásban való részvételnek is!

8. A sorsolás idõpontja 2017. 04.19. 15:00, ahol az összes fenti feltételnek megfelelõ foglalás közül kerül kisorsolásra a nyertes!

9. Eredményhirdetés: 2017. 04. 26. 10:00. A nyertest e-mailben értesítjük! A nyertest  a weboldalunkon is közzétesszük.

10. Az 5%-os EXTRA kedvezménnyes szállás kínálat változtatási jogát fent tartjuk!

11. Az 5%-os EXTRA kedvezménnyes akció nem összevonható más akciókkal!

2017. április 10. hétfő
Hír megosztása: