4 nap Törökországban április végén 1. rész

Április végén Törökországba utaztunk utazásszervezõ partnerünk meghívásának köszönhetõen, így belekóstolhattunk a török riviéra tavaszi hangulatába.

A 4 nap alatt 3 szállodában szálltunk meg, Side városától egészen Kemerig utaztunk, de már megérkezésünk pillanatában elfogott minket az a jólesõ érzés, hogy újra itt lehetünk.
Csomagok fel, irány a busz, közel 180 ember mozgatása, amúgy sem egyszerû, de viszonylag gyorsan és gördülékenyen útnak indulhattunk Side irányába az elsõ szállodánkba a Club Magic Life Jacaranda Imperialba. Aki járt már Magic Life szállodában tudja, hogy mire számíthat, ez a fiatal szálloda (2014-ben nyitott) is a szokásos magas színvonalat nyújtja. Hatalmas terek, szép szobák, lehetõség különleges elhelyezésre lake house-ban, közvetlen medence kapcsolattal.  Az éttermek és bárok széles választékkal és jó minõségû ételekkel , italokkal várják a vendégeket. A Magic Life szállodákban nem csak a hagyományos szórakoztató elemekre lehet számítani, itt az ár tartalmazza akár a Banánozást vagy a kerékpár, kenu, katamarán stb. használatát is. A tengerpart lenyûgözõen széles, homokos, rengeteg napággyal, arra azonban felhívom a figyelmet, hogy egy kellemes sétával kell készülni, ha az ember a fõépületbõl  szeretne „leugrani” a tengerpartra. Jobb felkészülni és semmit nem felejteni a szobában! ;) Tengerparti bár tökéletes felfrissülést biztosít és messzire sem kell érte menni.
Étkezés -  A reggeli bõséges, a „fitness kajától” a szokásos  tükörtojás felvágott kombóig mindent megtalálhatunk és a végén még akár aszalt gyümölcsökkel levezethetjük a nap elsõ étkezését.
Ha esetleg valaki lemaradt volna a délelõtt folyamán snack választékból enyhítheti étvágyát. Délben sem kell félni attól, hogy nem találunk valami kedvünkre valót, a levestõl a hamburgerig, valóban bõséges étkezéssel üthetjük el a delet, aztán egy jegeskávéval vagy gyümölcsökkel pedig a délutáni snackig áthidalható az a rövid idõ, amíg ismét kinyit valamelyik étterem. A tavaszi nap melegétõl estére kellõen elfáradt testünk már kiéhezve vágyakozik a vacsora után. Ebben a napszakban sem kell csalódnunk, a török vendégszeretet és a Magic Life koncepció hozza a minõséget és a bõséget. Elõételek bõséges választéka után egy finom levessel folytatva  a vacsorát eljuthatunk a legkülönbözõbb fõételekig, legyen szó halról vagy valamilyen csirkébõl készült ételrõl, természetesen gondolva a vegetáriánus vendégekre is, azt gondolom, hogy biztosan mindenki megtalálja a magának tetszõ fogást. De ne feledkezzünk meg a desszertekrõl sem, a kínáló pultok roskadoznak a szebbnél szebb „cukorbombáktól” már csak a választás nehézsége és az önmegtartóztatás szabhat határt. Természetesen a nap ezen részében sem kell nélkülözni az egészséges vonal híveinek, sütemények helyett bõséges gyümölcs választékkal is kedveskedik a szálloda vendégei számára.
Vacsora után a bárokban jó minõségû helyi és import italválasztékból és koktélok közül  is megtalálja mindenki a kedvére valót, nem volt ez nálunk sem másképp.
Összességében a szálloda kiváló ár-érték aránya és magas minõsége valamint remek fekvése miatt egy kiváló nyaralás célpontja lehet.

Fényképeink a facebookon!

Club Magic Life Jacaranda Imperial, Töröország utazás, török riviéra, török szálloda, törökország tengerpart, török nyaralás

2017. május 08. hétfő
Hír megosztása: